2 Pavaras, Medžio Laipiojimo Smaigalys Nustatyti Saugos Diržas Reguliuojamas Virvelę Virvę Gelbėjimo Diržas Stainess Plieno Saugos Diržo Kempingas Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€39.36

Produkto aprašymas

Aukštis reguliuojamas 2 Pavaras, Medį/Stulpą Laipiojimo Smaigalys Nustatyti Saugos Diržo Dirželio Virvę Aukščio Nerūdijančio Plieno

Parametrai:

Pakrovimas: 100 (kg)

Polių Laipiojimo Šuoliai Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Svoris:2kg

Savybės:

●PATOBULINTA PENKIŲ NAGAI DIZAINAS:Su aštriais ir kieto nerūdijančio plieno, nagai,kad ji taptų tvirtas,patvaresni ir daugiau saugiai laipioti medžiais.

●MOKSLO DIZAINAS: produktas yra paprasta naudoti, stipri apkrova, maksimali keliamoji galia yra apie 100kg.

●Nuo RŪDIJIMO IR DĖVĖTI, ATSPARUS: laipiojimo šuoliai yra aštrus ir ne deformuoti, anti-rust ir dėvėti, atsparus vandeniui.

●DAUGIAFUNKCĮ TIKSLAS: produktas idealiai tinka treniruotėms medžio laipiojimo, džiunglių išgyvenimo, vaisių skynimas, medžioklės ir daugiau.

●LENGVA NEŠIOTI,PAPRASTA NAUDOTI:medžio Laipiojimo Įrankis yra mažo dydžio, lengva nešiotis ir šviesos svorio.Nešiotis jį su savimi bet kada ir mėgautis medžio laipiojimo , bet kur.

●Reguliuojamo aukščio labiau tinka,ir sutirštės plieno plokštė yra stipresnis

--Pradedantiesiems ir besimokantiems,mes rekomenduojame jums pradedi, naudojant įrankį, nuo kai kurių mažos vietose (pvz., po 1 m), kai jūs įvaldę taip, kad reikia gana paprasta, jūsų įveikti bet medžiai.Gairės: Sutelkti savo pajėgas į vidų poros "nagai",savo rankų ir kūno visada forma trikampio, įtempimo stiprumą nagus, kartu su savo alpinistinės koncentracija padės jums judėti į viršų, atkreipkite dėmesį, kad hugging medžio ir judėti į viršų, nėra teisingas kelias.Pabandykite pasirinkti tie medžiai, kurių skersmuo 10 cm iki 20 cm praktika.Jūs turėtumėte pradėti mokytis ant medžių su labai sunku, odų, tai būtų gana sunku padaryti.Kai jūs įvaldę būdu, jums bus lipti bet medžiai, kaip katė.

Pakuotė:

1* Pora medžio laipiojimo įrankis su priedais

Pastabos:

1.Nėra Gelbėjimo diržas su šią prekę!!!

2.Pradedantiesiems ir besimokantiems,mes rekomenduojame jums pradedi, naudojant įrankį, nuo kai kurių mažos vietose (pvz., po 1 m), kai jūs įvaldę taip, kad reikia gana paprasta, jūsų įveikti bet medžiai.Gairės: Sutelkti savo pajėgas į vidų poros "nagai",savo rankų ir kūno visada forma trikampio, įtempimo stiprumą nagus, kartu su savo alpinistinės koncentracija padės jums judėti į viršų, atkreipkite dėmesį, kad hugging medžio ir judėti į viršų, nėra teisingas kelias.Pabandykite pasirinkti tie medžiai, kurių skersmuo 10 cm iki 20 cm praktika.Jūs turėtumėte pradėti mokytis ant medžių su labai sunku, odų, tai būtų gana sunku padaryti.Kai jūs įvaldę būdu, jums bus lipti bet medžiai, kaip katė.

3Please leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

4.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Tipas: Kapliukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias