50cm / 60cm / 70cm Ledo Kirvis Laipioti Ledo Plaktukas Save Suimti Pėsčiųjų Ledynas Snieguotas Kirvis Kirvis Rankiniai Įrankiai, Žiemos Sporto Įranga

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€44.31 €33.24

Produkto aprašymas

Aliuminio lydinys veleno ir aštrus kirtiklis sienų padaryti jį gražus asistentas priemonė metu laipioti po kalnus.

Ypatybė: Aliuminio lydinio pagaminta, lengvas ranka.Pasiimti galva, išlenkta su dantys, saugi rankena ir savarankiškai arešto.Platus kirtiklis sienų gale yra patogus prie laužo ledo ir sniego.Dantytų pabaigoje rankena yra praktiškas nustatymo.Gražus asistentas priemonė, kai ėjimas į snowbank, žygiai, alpinizmas ir įgūdžių mokymo žiemą.

Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio lydinys + Mangano plieno Spalva: Mėlyna / Žalia / Pilka (pasirinktinai) Rankenos ilgis: 50cm / 60cm / 70cm (pasirinktinai) Pakuotės svoris: 420-450g / 0.9-1.0 lb

Paketų Sąrašo: 1 * Ledo Kirvis

Pastaba: Tai ne profesionaliam naudojimui, prašome nedvejodami jį naudoti ledo laipiojimo.Patarimai: 50cm ledo kirvis paprastai tiems, kurie yra 1.6-1.7 m, 60 1.7-1.85 m ir 70cm žmonėms, aukštesni kaip 1.85 m.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kapliukai
  • Prekės Pavadinimas: LIXADA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias