Jingdezhen Rankdarbių, Keramikos Kinų Stiliaus Porceliano Spalvos Glazūra Vaza Apdailos Kambarį Kabineto Namų Gėlių Dekoras Vaza

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€32.63 €22.84

Produkto aprašymas

Pirkėjai turi žinoti:

1. Jei jūs turite bet kokius klausimus apie prekes, jums reikia nusipirkti, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje, mes kantriai atsakyti už jus;

2. Jei jūs turite patvirtinti, kad produktas, kurį norite įsigyti, prašome patikrinti, ar kainos ir pristatymas prekės kainą, kurią norite nusipirkti, yra teisinga, ir jūs galite mokėti, jei nėra jokių problemų;

3. Jei gaunate daiktą, patikrinkite, ar ji neveikia tuo pat metu ir kreiptis į mūsų įmonę, atsižvelgus į nuotrauką.Mes stengiamės derėtis su logistikos kompanija už jus.

Pirkimo Pastabos

1. Gamintojai tiekimo originali produktus

Gamintojo pirmų rankų tiekimo, bendrovės gamybos ciklas yra trumpas, ir, kokybiškų prekių yra garantuotas.Prašome būti tikri, kad parduotuvė.

2. Apie dydis

Dydis išmatuotas rankiniu būdu.Dėl tokių veiksnių kaip įvairių matavimo priemonių ir matavimo metodus, gali būti klaida, 2mm.Skaitykite dydžio diagramos ir vertinant išsamią informaciją apie produktą, kurį reikia pirkti patys.

3. Dėl spalvų

Produktų šioje parduotuvėje yra paimti natūra profesionalūs fotografai, ir spalvos yra profesionaliai redaguojame, ir yra arčiausiai nekilnojamojo plytelės, nes spalvų kontrastas ir spalvų temperatūrą kompiuterio ekraną skiriasi.Prašome pirkti atsargiai.

4. Apie pakuotės

Mes pack produktus galite įsigyti griežtai pagal standartus, kad būtų užtikrintas saugus ir visiškai prekių pristatymo į jūsų rankas;

5. Apie klientų aptarnavimo

Jei jūsų klausimus nebuvo atsakyta laiku, tai gali būti dėl per didelio užklausų arba sistemos trikdžių.Mes pasistengsime atsakyti į jūsų žinutę, taip greitai, kaip įmanoma ir tarnauti jums nuoširdžiai kuo greičiau.

6. Apie po pardavimo

Mes suteiksime jums visą garantinį sistema.Jei prekės yra pažeista tranzitu, jas galite grąžinti.Kai prašote grąžinti pinigus, pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo.

7. Apie pristatymo

Mūsų parduotuvė bus pasirinkti patogiau logistikos ir skubus pristatymas pagal savo srityje.

Sveiki atvykę į pirkti!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Paprastas ir modernus
  • Medžiaga: Keramikos & Porceliano, keramika
  • Funkcija: Stalo Vaza
  • Prekės Pavadinimas: JUDAI
  • Įvairių gėlių: Stalviršio vaza
  • dydis: Žr. išsamią informaciją

Atsiliepimai

Orelira90 | 2021-05-24

Gorgeous vase and very fast shipment. Recommend!

5 / 5

Luis Linkin13 | 2021-06-16

I received the vase. Express arrived quickly,It’s wrapped in foam.very beautiful vase. It also has a base. satisfied.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias