Vaza Šiuolaikinio Namų Dekoro Kambarį Apdaila Terariumai, Augalų, Gėlių Vazonas Apdailos Skaidri Spalva Meno Dvigubo Stiklo Vazos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.72 €7.51

Produkto aprašymas

Ypatybė:

1. Namo apdaila vaza yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo medžiagos, dvigubo sluoksnio skaidrūs spalvų dizainas, modernus ir paprastas, stilingas ir gražus.

2. Daugiafunkcinis: Jis gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija ar vaza su gėlėmis jūs norite, kad jūsų kambaryje šilta ir romantiška.

3. Tvirtas pakuotė: Visos mažos vazos yra rūpestingai supakuotas su kelių sluoksnių burbulų, kad nebūtų pažeistos transportavimo metu.Mes jums tarnauti visa širdimi, ir leidžia jums įsigyti su pasitikėjimu.

Medžiaga: stiklas

Spalva: skaidri, rožinė, oranžinė, geltona, mėlyna, žalia

Dydis: A:8*10.5 CM

B:10*17CM

Pakavimo sąrašas: 1*stiklo vaza

Vaza, modernus, namų dekoro, kambarį apdaila ,terariumai ,augalų, gėlių vazonas apdaila ,Skaidrios ,Spalvos, meno, dvivietis ,stiklo vazos,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas sukelia tokie veiksniai, kaip ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

  • Funkcija: Stalo Vaza
  • Medžiaga: Stiklo Ir Kristalų
  • Savybės: Namų Dekoracijos
  • Modelio Numeris: vase
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Features1: kambarį apdaila
  • Stilius: Modernus
  • dydis: M

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias