Spengimas Ausyse Gydymas Prietaiso Prie Ausies Masažas Otitis Gydymo Spengimas Ausyse Gydymas Lazeriu Padeda Gydyti Ausų Infekcijos Spengimas Ausyse

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€190.07 €125.44

Produkto aprašymas

Spengimas Ausyse Gydymas Prietaiso Prie Ausies Masažas Otitis Gydymo Spengimas Ausyse Gydymas Lazeriu Padeda Gydyti Ausų Infekcijos Spengimas Ausyse

Šis paketas bus, įskaitant 1*pagrindinis aparatas+1*prijungimo laidas+1*adapteris +1*ausies aplikatorių+1*rankinis knyga.

Kas yra funkcijos COZNG-WS11C kiekvieną accessaries ?

Ausies zondas, gydymo sritis :

Otitis media, kurtumas, spengimas ausyse, Menieres sindromas.

COZING-WS11C riešo dalis Nuorodos:

Subalansuoti Aukštą kraujo spaudimą, Sumažinti Aukštą cholesterolio, Aukšto kraujo riebalų, Aukštas kraujo cukraus ir Aukšto kraujo klampumą,

Sumažina širdies smūgio riziką, Sumažina insulto riziką, Mažina uždegimą ir patinimą,

Energetinis ląstelių veiklą ir kraujotaką, Stiprina imuninę sistemą,

Reguliuoja kraujo tėkmę ir apytaką, Padidina deguonies keliamoji galia,

Pagerina ląstelių deformability.

Apie lazerio žiūrėti:

LLL Lazerio Žiūrėti yra novatoriškas triple play įrenginys, kuris naudoja naujausias mokslinių tyrimų srityje žemo lygio lazerio gydymo.Jis jungia akupunktūrą, vietos skausmas valdymo ir išorės poveikio kraujo ir bus jūsų idealus partneris, nesvarbu, ar namuose, darbe ar tiesiog kelyje.

Kaip veikia lazeris gydyti menjero sindromas?

Vyrauja požiūris, kad kvėpavimo grandinėje vaidina pagrindinį vaidmenį poveikio gydymas lazeriu.Lazerio energijos raudonos ir šalia infraraudonųjų spindulių spektrai gebėjimas įsiskverbti į audinį.Jis stimuliuoja ląstelių mitochondrijas energijos gamybai, pateikdamas adenozino trifosfatas (ATP).Mitochondrijas,Tai yra energijos šaltinis, visų baterijų, jos pritaikysime kurui ir energijai ląstelėse forma ATP.

Pasak pranešimų, LLLT poveikio padidėjo ATP gamyba.Padidino ATP gamyba gali padidėti akytųjų medžiagų apykaitą, skatinti žalos išieškojimo, ir atkurti ląstelių sveikatai, Valstybės ir pakeisti daug skaidymo sąlygas.Ausų ligų, mažo intensyvumo lazerių buvo pranešta, kad pakeisti kolageno audinio cochlea.Ypač pamatinės membranos.

Be to, LLLT turi teigiamą poveikį atkūrimo kochlearinius plaukų ląstelės po ūmaus plaukų slinkimas, kuris gali padidinti ląstelių.Masinio naikinimo ginklų platinimu, ATP sintezę ir kolageno, atleiskite augimo veiksnius, skatinti vietos kraujotaką vidinės ausies ir aktyvacijos remonto mechanizmai, vidinės ausies, yra stimuliuojama fotocheminis ir photophysical stimuliuoja plaukų ląstelių mitochon.

Kaip COZING-WS11C lazerinis gydymo spengimas ausyse ?

Lazerio Terapija, taip pat žinomas kaip Žemo Lygio Lazerio Terapija (LLLT), Minkštas Lazerio Terapija, Šalto Lazerio Terapija, Mažai Reaktyvusis Terapija arba Foto-biologinė terapija, yra paaiškinta, kad taip.

Žemo lygio lazerio šviesa yra apskaitoma kaip papildomas energijos valant pagrindinės išeikvoti ląstelių vidinėje ausyje.Šis gydymas gali būti atliekamas kaip taškas ar rajone poveikio.Ląstelės yra išeikvoti papildomos energijos, kad galėtų gaminti daugiau energijos, ląstelės, pagrindinis kuro vidinės ausies ląstelių.Jei vidinės ausies ląstelių tiekiama pakankamai energijos, savaiminio gijimo procesas prasideda.Nuolatinis triukšmas pradeda svyruoti kiekis, dažnumas ir toninį pobūdžio, jie tampa vis plonesni, kol jie visiškai išnyks.Į išeikvoti ląstelės turi regeneruotos.

Lazerio terapijos suteikia didžiausią galimybę pagerinti spengimas ausyse per bet ką.Lazerio terapija stovi geriausią galimybę padėti su spengimas ausyse ar klausos praradimą, gydyti, nes jis veikia ne korinio lygio, su savo organizmo natūralius gijimo procesus, nustatančio teisę lygio nervai, ir DNR.Ji prasideda organizmo gijimo ir imuninės sistemos atsakas į overdrive, tiesiogiai vietoje gydymą.

Lazerio spinduliuote gali pagerinti ląstelių proliferaciją, padidinti kraujo tekėjimą į vidinės ausies kanalą ir įjungti korinio ryšio veiklą, kad remonto plaukų ląstelės.

Pažeistos ląstelės turi padėti iš lazerio fotonų sugerties.

Lazeris iš ausų tipas pasirodė kaip geriausias modalumą auricular terapijos iš sėkmingų rezultatų mūsų vartotojams.

Koks darbo principas COZNG-WS11C?

Priima mažo intensyvumo lazerio su bangos 650nm, per neinvazinis irradiate kraujagyslės, žmogaus kūno (radialinės arterijos, Neiguan acupoint,Daling acupoint,alkūnės arterijų ir nosies ertmę).Gerinti hemodinamikos, kraujo riebalų ir kraujo cukraus metabolizmui per fotocheminis poveikis,todėl pagerėja deguonies keliamoji galia ir deformability raudonųjų kraujo ląstelių, mažina kraujo klampumą, mažina kraujo riebalų,sumažinti kraujo spaudimą ir pagerinti kraujo cukrų, ir, galiausiai, įgyvendinant tikslą gydant hipertenzija, hyperlipaemia ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų.

COZING-WS11C Specifikaciją

PUNKTAS

APRAŠYMAS

Lazerio vidutinio

GaA/Kaip Puslaidininkiniai

Lazerio spinduliuotės bangos ilgis

650nm ir 450 nm

Terminalo lazerinis zondas

10 lazerio spinduliai ir 2 nosies ertmės lazerio spinduliai ir 2 ausies ertmę lazerio spinduliai, 9 lazerio spinduliai skausmą padas

Galia lazeriu

2-5mw kiekvienam lazerinis zondas

Lazerio darbinė įtampa

3.0 V

Įvesties įtampos galia

100-240 V perjungimo adapteris

Fiksuoto laiko diapazonas

10-60 min, gali būti koreguojama

Aplinkos temperatūra

NUO -20°C ~ 40°C

Santykinė drėgmė

Didesnis kaip 85%

Atmosferos slėgis

86kpa-106kpa

Maitinimo šaltinio naudojimas

1800 mA Ličio baterija

Produkto Pakavimo

1pc/box,19*12*13cm Produkto informacija ir siuntinių

Įmonės Informacija

Sertifikatai

  • Prekės Pavadinimas: COZING
  • Terminate output laser control : 3 grade for adjusting
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojant vieta: Namuose
  • Bangos ilgis: 650nm
  • Privalumas: home remedy bio laser therapy
  • Prašymas: Ranka
  • Sertifikatas: CE
  • Spalva: juoda
  • Produkto Pavadinimas: Akupunktūra Gydomosios šalto lazerio terapijos prietaisas
  • Dizainas: žmogiškas
  • Naudodamiesi žmonių: Vyrai Moterys
  • Elemento Tipas: Rehabilitation Physiotherapy

Atsiliepimai

Yamdeogracias | 2021-06-26

Ich habe Tinnitus in beiden Ohren. Ich benutze dieses Gerät 31 Tage lang, jeden Tag 30 Minuten lang. Keine Verbesserung (0%) Ich finde dieses Gerät sieht einfach gut aus, mehr nicht!

1 / 5

Janimsol1 | 2021-07-21

Product worked as advertised. Have used for a month but so far no perceived effect on my tinnitus status. Hope to have some positive results in due time.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias