18 Trinkelėmis Dešimtis Akupunktūra Elektros Masažas Elektroninių Impulsų Massager už Nugaros, Kaklo, Kojų EMS Raumenų Stimuliatorius su Moxibustion Diržas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.24 €4.12

Produkto aprašymas

Kodėl mums reikia šio elektroninio impulso massager?

Produkto Aprašymas:

1. Digital multi-funkcija, įmontuota įkraunama baterija; lengva nešioti, paprasta naudoti;

2. Didelis LCD spalvotas ekranas;

3. Kinų ir anglų kalbomis balso navigacijos valdymas;

4. Yra įvairių laiko ir režimo pasirinkimo funkcija;

5. Infraraudonųjų spindulių šilumos, vidutinė temperatūra ir aplinkos temperatūra žema, gydymo, tinka įvairių sveikatos priežiūros ir gydymo;

6. Pilnai, JEI, LF, Akupunktūra, Masažas, Medicininė, Masažas, Daužyti dešimt režimai;

7. Trys fizioterapija išėjimo skylę, kuri gali būti susijusi su šilumos terapijos ir impulso fizioterapija tuo pačiu metu, bet taip pat fizinės terapijos 2 asmenims;

8. Impulso minkštas ir galingas, patogu, jokio šoko, elektros šoko pojūtis po atnaujinimo versija .

Instrukcijos:

Po elektros body massager yra pradžia, paspauskite "LAIKAS" mygtuką, norėdami pasirinkti laiko norite masažas, paspauskite "MODE" mygtuką, norėdami pakeisti masažas režimu, ir tada reguliuoti intensyvumą, kiek reikia (STIPRUS 1 / STRONG 1 mygtukas yra tvirtesnis, SILPNI 1 / SILPNAS 2 mygtukas yra koreguojami, susilpnino)

Balsu:

Jei jums nereikia balso pranešimu funkciją, paspauskite ir palaikykite "Laikas" mygtuką 3 sekundes išjungti balso pranešimą funkcija, jums reikia įjungti balso funkcija, ilgai paspauskite "Time" mygtuką 3 sekundes

Elektrodų Pagalvėlės Panaudota

Kiek kartų elektrodas naudojamas, priklauso nuo to, švara ir oilyness žmogaus odą, todėl ji yra geriausia nuplaukite odą su muilu prieš naudojimą (alkoholio yra vienodai priimtini).Valant odą, jūs galite pasiekti geresnių rezultatų ir pagerinti vartojimo dažnumas elektrodų.

Elektrodų Pagalvėlės Gyvenimo

Po kiekvieno naudojimo, įdėti elektrodo atgal į originalią pakuotę maišelį, dedamas į šešėlį.Jei elektrodas yra sausas, šiek tiek, naudoti kelis lašus vandens į šlapias jis.Tai leis padidinti gyvenimo elektrodų.

Naudojimo Instrukcijos:

1. Įkrovimas: imtis aksesuaras įkroviklio ir įkrovimo kabelį ir prijunkite USB jungtis į lizdą, tada įdėkite DC vadovas įkrovimo kabelis į įkrovimo lizdas kompiuterio, ir įkiškite įkroviklį į 220V maitinimo šaltinis.Šiuo metu, atsižvelgiant į dešimtis massager bus šiek tiek šviečia, ir šviesa bus automatiškai eiti, kai krovimas baigtas.

Pastaba: karštas kompresas, prašome prijunkite įkroviklį ir naudoti ją kartu.

2. Elektrodo paruošimas: paimkite laidi juosta ir adata viela (sagtis vielos) ir butt bendros, kad laidi juosta greta atitinkamos acupoints ar skausmas taškų, ir tada įdėkite kitus adatos galas viela (sagtis vielos) į impulso išėjimo lizdas 1 arba impulso išėjimo lizdas 2 mašiną.

3. Ilgai paspauskite "start up" 3 sekundes pradėti priimančiosios. (balso navigacijos įjungtas)

4. Pagal balso navigacijos, paspauskite "laikas" mygtuką, norėdami pasirinkti masažo metu, o tada paspauskite "intensyvumo didinimas 1" arba" intensyvumo didinimas 2" mygtuką, pagal kūno jausmas, tikslinga, kad būtų patogu, ir jei jums reikia sumažinti jų intensyvumą, paspauskite "intensyvumas mažėja mygtuką".

5, pradėti šilumos funkciją: pirmiausia įdėkite kištuką iš karšto suspausti su daugybe šilumos išėjimo lizdas, tada: paleisti, paspauskite "laikas" pasirinkti laiką, ilgai paspauskite "mode" mygtuką 3 sekundes, balso pranešimą ir grožis, karštas kompresas su karščiavimu (jei temperatūra yra per žema, spauskite "mode" mygtuką 3 sekundes, balso pranešimus, karšto moxibustion), kai karštas kompresas su pradėjo kaisti, vėl po karšto suspausti juostos vietoje reikia šilumos, karšto pradėti.

6. Balso jungiklis: jei balso pranešimą funkcija nėra reikalinga procese naudoti, ilgai spauskite laiko mygtuką 3 sekundes išjungti balso funkcija; jeigu jis turi būti išjungtas ir vėl, ilgai paspauskite "laikas" mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte.

7. Persijungti tarp Kinų ir anglų kalbomis: įrenginys turi greitą funkcijas tiek Kinų ir anglų kalbomis.Kai perjungimo, paspauskite "Kinų/anglų kalba" mygtuką.

8. Proceso masažas, galite pakeisti masažo režimą, ne bus, paspauskite "Mode" mygtuką, norėdami pasirinkti vieną.Po pasirinkus, jums reikia paspausti "Intensyvumo Padidėjimas" ir "Intensyvumo Mažinimo" mygtukai reguliuoti intensyvumą. 9. Laiko nustatymas: paspauskite "laikas" mygtuką greitai nustatyti laiką ar laukimo. 10. Apšvietimo funkciją: paspauskite mygtuką "switch" mygtuką 2 kartus, nuolat norėdami atidaryti apšvietimas, ir tada paspauskite mygtuką "switch" mygtuką 2 kartus, nuolat uždaryti apšvietimas.A:Mode (režimo) mygtukas: Dešimt masažo režimą, perskaičiavimo, kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, galite pakeisti masažo režimą.B:Jėga padidinti mygtuką: stiprumas yra reguliuojamas nuo 1-8 lygių, kai koncentracija yra parodyta, kaip pastarąjį 1 Yra didžiausia, kai 8 tinklai yra naudojami; Gali būti pridedami automatiškai pagal individualius poreikius.C:Intensyvumo mažinimo klavišas: intensyvumas 1-8 lygių gali būti koreguojama, kai intensyvumas rodo kelis lygius, Kai, galite reguliuoti pagal save, pagal individualius poreikius abate.

Karšto moxibustion funkcija pradėti:

1. Pirmasis karšto moxibustion kištukas su kištuką į dienovidinio massager "ŠILUMOS ING" išvesties prievadą.

2. ir tada paspauskite mygtuką "ON / OFF" mygtuką, norėdami pradėti fizioterapija massager.

3. Paspauskite mygtuką "LAIKAS" mygtuką, norėdami pasirinkti masažo metu.

4 Laikykite nuspaudę "REŽIMAS" 3 sekundes.Šiuo metu karšto moxibustion diržas pradeda kaisti.Jei temperatūra yra per žema, paspauskite ir palaikykite mygtuką "MODE" mygtuką 3 sekundes, ir vėl, tada temperatūra pakils aukščiau.Padidėja temperatūra, ir tada susieti jį su rankos ar kojos.

Pastaba: naudojant karšto moxibustion funkciją, pirmiausia turite prisijungti karšto moxibustion liniją, ir tada atidaryti karšto moxibustion funkcija, kitaip jis gali sukelti grandinės apsauga (sudužo valstybės), jei ši avarijų, galite naudoti dantų krapštuką įterpti už akupunktūra massager mažą skylutę, švelniai paspauskite, tada įkrauti dešimtis vienetas keletą sekundžių, ji gali grįžti į įprastas sąlygomis.

  • Kištuko Tipas: ES plug, ES/JAV
  • Funkcijos 5: Didelis Ekranas
  • Funkcijos 1: Kinų / Anglų Apačioje
  • dydis: 154X85X25MM
  • Prašymas: Įstaiga
  • Prekės Pavadinimas: Raiuleko
  • Galia: Tris Išvestis
  • Maitinimo Šaltinis: Įkrovimo
  • Taikymo Sritis: Už kaklo, Pečių, Atgal, Ginklai, Kojos, pėda, Juosmens
  • Funkcija: Riebalų Deginimas, Lieknėjimą, Kūno Atsipalaiduoti, skausmo malšinimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produktas: Pažangias Elektroninių Massager
  • Funkcijos 2: Balso Komandos
  • prekės kodas: R-119
  • Masažas laikmatis: 10/20/30minute(Kolonėlė)
  • Savybės 4: Gali būti naudojamas Apšvietimas
  • Režimas: 10
  • Standartinė Įtampa: 220V
  • Dažnis: JEI, lf
  • Funkcijos 3: su Karšto suspausti Juosta
  • Kalbos: Kinų/Anglų
  • Sertifikavimo: Nėra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias