4pcs/10vnt Gamepad Nykščio Rokeris Bžūp Silikono Medžiaga, neslidus Paviršius, atsparus Vandeniui Patogu Žaidimų Valdiklis Nykščio Rankena Bžūp

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.98 €0.40

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Aprašymai:

Sklandžiai ir konstrukcija užtikrina komfortą ir švara.Apsaugoti savo kreiptuką nuo dulkių ir įbrėžimų.Neslidus paviršius yra puikus teikti geresnį sukibimą žaidimų rezultatus.

Ypatybė:

Patobulintas Žaidimų Patirtis su Žaidimų Nykščio Grips: Individualizuoti ir padidinti savo žaidimų patirtis su silikono nykščio rankena kepurės.Su neslidžia nykščio spaustuvai, jums nebereikia nerimauti dėl slydimo išjungti analoginės lazdelės jūsų valdiklių.

Pratęstas Nykščio Grips: Šių nykščio rankena kepurės pratęsti normalus ilgis-valdikliui, analoginis lazdos padeda lengviau kontroliuoti.

Analog Stick Apsauga: apsaugoti jūsų , PS3, One, One S, One X, 360, Wii U, ir Wii Nunchuk " analoginės lazdelės, pridedant nykščio rankena kepurės.

Lengva Įdiegti: Jokių įrankių ar laidai reikalingi.Tiesiog pasukite nykščiu kepurės viduje-out ir pop jį per kontrolierius.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Tipas:Thumbstick Rankena/Cap

Platforma: PlayStation / Microsoft /

Spalva:Juoda + Raudona

Medžiaga:Silikonas

Savybės:Minkšta, Atspari Vandeniui

Svoris:2g/per

Pakuotė:

Pakuotė:

4 x Valdytojas Nykščio Rankena Kepurės

ARBA

10 X Valdytojas Nykščio Rankena Kepurės

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
  • Parama: Dropshipping
  • Vežimas: Greitas Pristatymas
  • Modelio Numeris: Priedai
  • Prekės Pavadinimas: OBSHI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su USB: No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias