1 Pora Mobiliųjų Piršto Kiosko Jautrus Žaidimų Valdiklis Sweatproof Kvėpuojantis Piršto pristatomos vaikiškos lovelės Priedai, skirti "iphone", "Android" Išmanųjį telefoną

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.32 €0.18

Produkto aprašymas

1 Pora Mobiliųjų Piršto Kiosko Jautrus Žaidimų Valdiklis Sweatproof Kvėpuojantis Piršto pristatomos vaikiškos lovelės Priedai, skirti "iphone", "Android" Išmanųjį telefoną

Aprašymai: 1. Atnaujintas Piršto Lovelė: patobulinta piršto lovelė sumažina storis piršto lopšys ir gali būti naudojamas ant priekinio ir atgal.Aukštos elastinga pluošto rankovės tinka jūsų ranka ir tinka labiausiai pirštus.

2. Orui: Šios jutiklinio ekrano apsaugos rankovėmis yra pagaminti iš vielos ir vielos pluoštų.Jos yra pralaidžios orui ir sugeria prakaitą geriau nei kitų įprastų guminių ir medvilnės gaminiais.Jie yra patogiau, kai žaisti žaidimus.

3. Izoliuoti Vertus Prakaito: Šią pirštų apsaugą galima išskirti ranka prakaitą nuo kontakto su ekranu, non-slip, anti-drop, anti-naftos ir anti-pirštų atspaudų, kuris gali pagerinti savo žaidimų jaustis ir išvengti operacinės klaidos.

4. Jautrus Valdymas: slapta operacija padės jums pagerinti žaidimo patirtį.Lengva naudoti, jokių įrankių ar tvarkyklių, reikalingų.Gauti įspūdingas ir sklandžiai žaidimo patirties.

5. Platus Suderinamumas: Tai mobilusis žaidimas pirštu apima palaiko beveik visus žaidimus, skirta "Android" arba " IOS " telefonai, įskaitant PUBG, dėl Išlikimo Taisyklių, stalo Įrankiai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: laidus pluoštas ir spandex

Spalva: juoda ir Pilka

Pakavimo Sąrašas:

Finger Sleeve * 2

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Modelio Numeris: Anti-slydimo mova
  • Su USB: No
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias