TPU Atveju Apsaugines Odos Padengti TicWatch Pro 3 Žiūrėti Ekrane TPU Apsaugine danga Raštas Lašas Laivybos Didmeninė Karšto Naujas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.46 €0.69

Produkto aprašymas

Aprašymas:

1. Suderinama Modelis: ekrano apsaugos atveju yra suderinama TicWatch Pro 3. Pakuotėje yra 5 apsauginės atvejais. (Nebuvo įtraukta į prietaiso TicWatch Pro 3).

2. Iš visų pusių Screen Protector: Ši byla yra iš aukštos kokybės ir minkštos TPU medžiaga su screen protector, kuri gali užtikrinti visapusišką apsaugą įrenginys, skirtas TicWatch Pro 3 ir apsaugoti jį nuo įbrėžimų, dulkių ir smūgių.

3. Aukštos Skaidrumo: jeigu funkcijos 99% aukštą skaidrumo, teikti geresnės patirties.Ji suteikia lengvą prieigą prie visų valdiklių, mygtukai, davikliai.

4. Lengva Įdiegti: jei yra lengva įdiegti ir pašalinti.Atkreipkite dėmesį, kad jei ten yra vandens, prakaito ir drėgmės įrašykite apačioje atveju, prašome sausu skudurėliu nuvalykite jį, nes tai gali turėti įtakos jutiklinio atsakymą.

5. Jutiklinis Ekranas Tikslumas: Mūsų atveju gali pasiekti 100% jutiklinis ekranas tikslumas ir 99.99% aukštos raiškos aiškumo.Visos spalvos ekrane yra rodomi aiškiai ir ryškiai be jokių iškraipymų.Jis gali apsaugoti regėjimą, mažina nuovargį ir sugeria mėlynos šviesos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPU

Taikoma: už TicWatch Pro 3

Produkto svoris: apie 30g

Spalva: juoda, sidabrinė, auksinė, rožinė, rožinė aukso

Pakavimo Sąrašas:

TPU Dėklas*1

Pastabos:

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo kampu, kai kurios spalvos skirtumas gali būti užfiksuojamas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Dėl vadovo matavimo, tam tikrą dydį, leidžiamas nuokrypis gali būti užfiksuojamas.

  • Tipas: Atvejais
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kalbos: lietuvių
  • Funkcija: Tiesioginis Pranešimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama

Atsiliepimai

Elza Nelubina | 2021-07-21

Good quality, the goods are satisfied.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias