"Apple Airtags Aukštos Kokybės Silikono Apsauginė Įvorė, Skirta "Apple" Locator Tracker Anti-Lost Prietaiso Apsauginė Įvorė Karšto

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.27 €0.82

Produkto aprašymas

Skelbimas:

Visiems Victoryfit Internetinėje Parduotuvėje Klientas:

Dėkojame, kad pasirinkote mus.Mes esame parduotuvė, kuri specializuojasi pardavimo kompiuterių ir biuro produktų, mobiliųjų telefonų priedai.

Dauguma mūsų produktas yra sandėlyje,Jeigu avarijos(pavyzdžiui, sandelyje), kitaip mes atsiųsime sklype taip greitai, kaip mes galime.jei produktas išparduoti, mes susisieksime su jumis.

Mūsų Veiklos Tikslas yra:suteikti geriausias paslaugas; mūsų klientų,jei turite bet kokių klausimų,abejonių,apie savo produktą ar pristatymo ar apmokėjimo,arba jums gauti mūsų produktą su problema,nedvejodami susisiekite su mumis.mes visada paslaugą jums.

Dauguma mūsų produktas turi "Gerbėjai išimtinė Nuolaida".jeigu jus domina mūsų produktą, galite sekti mūsų parduotuvę gauti papildomų nuolaidų.

Victoryfit Internetinėje Parduotuvėje

Produktą Įdiegti:

Pavadinimas: Tinka Apple airtags locator silikoninis apsauginis dangtelis metalo žiedas sagtis sporto minkštos gumos kevalais sandėlyje.

Medžiaga: ekologiškas silikono

Svoris: 12g..

Spalva: juoda, balta, mėlyna, rožinė, matti žalia, geltona, violetinė, mėlyna, daugiau spalvų paletė~ (spalvų pritaikymas yra laukiami).

Tikslas: projekto apsauginį kiautą atitinka ergonomikos, naudojant minkšto silikono gumos medžiaga, apsauga nuo dulkių ir anti-drop.

Savybės: lengvas ir plonas, nekilnojamojo mašina, 1:1 pelėsių atidarymo nesideformuoja arba bumbulas, angokraščių yra įdiegta, tai nėra lengva patekti.Geriau už kitus produktus rinkoje.

Pristatymas metodas nustatyti:

Gerbiami freind,čia parodysiu, kai laivybos metodą ir jų pristatymas laiku.Jūs galite patikrinti ir pagal jūsų reikalauti, pasirinkti pristatymo būdą.

  • Kalbos: už Airtags Silikono Atveju
  • Tipas: Atvejais
  • Prekės Pavadinimas: victoryfit
  • Suderinamumas: ios
  • Funkcija: Apsaugos Atveju AirTags
  • Produkto Pavadinimas: už Airtags Silikono Atveju
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias