3D Matinis Langų Plėvelė Matinio Privatumo Lipni Plėvelė Stiklo Lipdukai Akvariumo Dekoras Kraštovaizdžio

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.85 €5.90

Produkto aprašymas

Jei jums reikia 4meters ilgio, prašome imtis 2pieces, jei jums reikia 6 metrų ilgio, prašome imtis 3pieces, ir t.t.

Savybės:

✔ Valymas windows★ ašarojimas išjungti bazės filmas★Produktų ir stiklas turėtų būti purškiamas su daug vandens įrengimo tada Užtikrinti filmas squeegeeing nuo centro iki krašto★pašalinti visą vandenį ir oro burbuliukus.

✔ Energijos taupymo ir aplinkos apsaugos:Be klijų,Ne toksiškas, nuimamas be jokių likučių, super statinis kabintis, lengva taikyti, ir gali būti taikomas kelis kartus.Lango plėvelės gali kontroliuoti šilumos aukštos temperatūros oras, blokuoti 96% UV spindulių, vengti namuose senėjimo, mažina blizgesį ir apsaugoti kūdikio akis.

✔ Ekonomiškas ir praktiškas:Ne daugiau sunkus, varginantis užuolaidos ar žaliuzės, aukštos kokybės langų privatumo kino padeda papuošti savo erdvę mažiausiomis sąnaudomis.Taikoma scena:lygaus ir švaraus Stiklo Paviršių, Vonios kambarys, Balkonas, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Vonios kambarys, Kabinetas.

✔ Namų Biuro Langą Privatumo Kino:Su Top Privatumo Lygis: ★★★★★, su matinio stiklo plėvelė blokuoja nepageidaujamą nuomonę ir iš išorės, ir niekas negali pamatyti,et jums mėgautis savo gyvenimą lengvai ir saugiai.

✔ Mes galime pateikti individualų ilgį, prašome susisiekti su mumis jei jums reikia.

Pakuotė:1 ritinėlis

  • type1: Stiklo Dekoras
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Type2: lango lipdukas
  • Tipas: žuvys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias