Derva Zombie Gnome Ormament Unikalus Patvarus Environmently Draugiškas Siaubo Serija Lauko Terasoje Sode Festivalis Kieme Sodo Dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.40 €3.95

Produkto aprašymas

aprašymas:

1. Tai yra vienas scariest sodo nykštuką, jums gali rasti.Bet gal jūs ieškote būdų, kaip išlaikyti įsibrovėlių toli nuo savo domeno.

2. Jo noras smegenis yra lygiavertė su savo norą viduriai!Viduriai tikrai užkrėsti visus kitus dalykus savo sodo/namų, kai tamsintas su kraujo ir vidaus organų, kuriems vidaus organai!

3. Rankomis dažyti parodyti visus baisu informacija.Galų gale, kiekvienas iš jų buvo padengtas didelio stiprumo lauko hermetikas, siekiant išvengti tolesnio irimo ir padėti šių plėšriųjų lavonų atlaikyti nuolat ieškoti žmogaus kūnas.

4. Išleidimo šių zombie nykštukai, kurie valgo daugiau ir padėti nepažįstamų žmonių likti nuošalyje nuo manicured veja.Jei šie baisu sodo nykštukai atrodo pažįstamas, jo, nes jie yra suprojektuoti, kad baisiausias nykštukas

5. Iš tamsiausių košmaras vaikų on Elm Street priekinės vejos pagal guoba...vienas, du, tegul jis būna jums...trys, keturi, teisę į jūsų duris.

aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Siaubo serija piktadarys papuošalai

2. Gaminio medžiaga: natūrali derva

3. Gaminio dydis: aukštis apie 15cm

4. Taikoma vietose: prekybos centrų, festivalių, parduotuvės, namų

Pakuotė:

1 x Dervos Zombie Gnome Ornamentu

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Modelio Numeris: PGG7974
  • Medžiaga: Derva
  • Temos: TV & Filmo Veikėjas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Oduncuoglu | 2021-07-20

Ok

5 / 5

Misstammyxp | 2021-07-21

Very nice

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias