10vnt/Set Mikrobangų Krosnies Rinkinys Stiklo Kaitinimo Rinkinys "PASIDARYK pats" Lydant papuošalus ir Puošmenų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€38.21 €19.87

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Rinkinį sudaro 10 essentials įrankiai ir reikmenys, įskaitant ir stiklo pradėti lydant teisę out of the box

Mikrobangų Krosnį ir "PASIDARYK pats" Lydant Stiklo Papuošalų Rinkinys - Profesionalus Paprasta Padaryti "PASIDARYK pats" Papuošalai Stiklo Kaitinimo Įrankių Rinkinys

Mikrobangų krosnies yra talpykla, krosnyje, kurią sudaro pagrindas ir dangtis pagaminti naudoti namų microwaveoven.Krosnies yra pagaminti iš baltos izoliacinės pluošto ir pamušalu viduje kameros su juoda junginys, kuris sugeria mikrobangų spinduliuotės ir įkaista iki 1650°F.

Šilumos iš šio junginio, vėliau perkelta į kamerą ir gabalas yra atleistas.Ji trunka nuo 5 iki 10 minučių pasiekti aukščiausia temperatūra svyruoja priklausomai nuo įmonės dydžio, mikrobangų krosnis, darbo yra atleistas, ir mikrobangų galia.Po šaudymo, krosnį reikia atvėsti bent 20 minučių prieš jas atidarė.

Sukurta daugiausia darbo su mažais stiklo objektus arba tauriojo metalo, molio, mikrobangų krosnies yra taip pat tinka šaudymo mažų molio gabalėlių, iš karoliukų ir pakabučiai išbandyti plytelės arba mažų skulptūriniai objektai.

Optimalios uždegimo laiko įvairių medžiagų ir dydžių, turi būti nustatoma per testą šaudymo.

Specifikacija:

Medžiaga: Asorti

Skersmuo: Maždaug. 12cm / 4.72 colių; Vidinė angos skersmuo: apytiksl. 7cm / 2.76 colių; mažos skylės diametras: apytiksl. 1,2 cm / būti 0,47 colio

Komplektą Sudaro:

10 dalių, Mikrobangų Krosnies Komplektas Stiklo Lydant

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Asorti
  • Modelio Numeris: Mikrobangų Krosnies Rinkinys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias