Katė Lova Rotango Keturių sezonas Universalus Katė Krepšelį Lova Vasaros Cool Lizdą Naminių Kačių Reikmenys Cattail Austi Namo Nest Kukurūzų Dribsniai Audiniai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.76 €8.93

Produkto aprašymas

Išsamus aprašymas: Medžiaga: rankų darbo, kukurūzų dribsniai audimas

Dydis (nebūtina): S, M, L

S: 29 x 11 cm (vidinis skersmuo x aukštis), tinka katės per 1,5-5 kg

M: 39 x 12 cm (vidinis skersmuo x aukštis), tinka katėms, per 6 kg iki 9 kg

L: 47 x 14 cm (vidinis skersmuo x aukštis), tinka kačių 10 kg ar daugiau Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

1.Katė lova yra apvalus kačių lovoje, su 3 dydžių pasirinkti iš.Tai pet lova tinka katėms ir mažiems šunims.Šios katės lizde yra nekenksmingas gyvūnams augintiniams.Be to, kates, kitus gyvūnus, kurie taip pat tinka.

2.Katė lova yra audiniai iš natūralių kukurūzų dribsniai, su sklandų ir paprastos konstrukcijos.Naminių gyvūnėlių lovos yra natūralus ir ekologiškas.Katė krepšelį orui ir gali būti naudojamas visais metų laikais.Jis yra kietas, vasarą ir gali išlaikyti šiltas, su pagalvėlių žiemą.

3.Labai patvarus, naminių gyvūnėlių lovos yra pakankamai tvirtas, stovėti vertikaliai.Medvilnės virvė šio katė lova yra sugriežtinta ir atsparus įbrėžimams.Net jeigu dalis siuvimo neveikia, katė krepšelio bus ne nukristi.

4.Katė lizdai turi būti sukonstruoti taip ir pagerinti miego kokybę augintiniai, kad jie gali būti artimi ir šilti tarp bazės ir sienos.

5.Medžiaga kačių krepšelyje yra labai svarbu, gamtos rankomis austų medžiagų, skirti jūsų katė.Dalių Sąrašas: 1 x Rotango lizdą

  • Tipas: katės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Funkcija: Kvėpuojantis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias