Medinių Augalų Stendas 2 Pakopų Sulankstomas Retro Stiliaus Medžio Masyvo Tinklo Plokštė Gėlių Stovas Namų Stalo, Lentynos, Knygų Lentynos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€33.88 €16.60

Produkto aprašymas

Medinių Augalų Stendas 2 Pakopų Sulankstomas Retro Stiliaus Medžio Masyvo Tinklo Plokštė Gėlių Stovas Namų Stalo, Lentynos, Knygų Lentynos

Kulka Taškų: 1、1. Premium Natūralių Medžiagų: 2 pakopos augalų savininko laiptai, pagaminti iš aukštos kokybės pušies medienos, rodoma 3 rūšių poliravimo procesus ir sveikų lakų, gydymo, stiprus ir gražus, siūlanti unikalų būdas rodyti savo augalus.

2、2. Malonė Namų Dekoro: pakopinis medinių augalų stendas tinka staliniams kompiuteriams, balkonas arba kambarį, ir tai yra taip pat puikus būdas rodyti sultingi augalai.

3、3. Patikima & Tvirtos: Šis augalas stovi priima skirtingų trapecijos formos ir dizaino, ir kiekviena pakopa yra tinkamai aukštos suteikti plačias augimo erdvė mini succulents.

4、4. Lengva laikyti: Šis augalas turėtojas montavimas-nemokamas, lengva sudėti ir laikyti, ir ji gali būti naudojama kaip augalų lentynos, sandėliavimo lentynos, sandėliavimo lentynos arba rodyti lentyna vonios kambarys.Praktinis medienos rėmas, saugoti augalus, batus, kosmetika jūsų namuose ar terasoje, rankšluosčiai, indai, įvairenybės.

5、5. Praktiškai ir Patogiai: Šis augalas stendas, kad jūsų augalai turi būti kontakto su pilna saulės spindulių, tokiu būdu skatinant augimą jūsų augalams.Šis augalas stovi funkcijos " eco-draugiškas dengimo metodas, siekiant užtikrinti, kad jos paviršius yra lygus, todėl valymo ir kasdienės priežiūros lengva.

Aprašymas:

1. Premium Natūralių Medžiagų: 2 pakopos augalų savininko laiptai, pagaminti iš aukštos kokybės pušies medienos, rodoma 3 rūšių poliravimo procesus ir sveikų lakų, gydymo, stiprus ir gražus, siūlanti unikalų būdas rodyti savo augalus.

2. Malonė Namų Dekoro: pakopinis medinių augalų stendas tinka staliniams kompiuteriams, balkonas arba kambarį, ir tai yra taip pat puikus būdas rodyti sultingi augalai.

3. Patikima & Tvirtos: Šis augalas stovi priima skirtingų trapecijos formos ir dizaino, ir kiekviena pakopa yra tinkamai aukštos suteikti plačias augimo erdvė mini succulents.

4. Lengva laikyti: Šis augalas turėtojas montavimas-nemokamas, lengva sudėti ir laikyti, ir ji gali būti naudojama kaip augalų lentynos, sandėliavimo lentynos, sandėliavimo lentynos arba rodyti lentyna vonios kambarys.Praktinis medienos rėmas, saugoti augalus, batus, kosmetika jūsų namuose ar terasoje, rankšluosčiai, indai, įvairenybės.

5. Praktiškai ir Patogiai: Šis augalas stendas, kad jūsų augalai turi būti kontakto su pilna saulės spindulių, tokiu būdu skatinant augimą jūsų augalams.Šis augalas stovi funkcijos " eco-draugiškas dengimo metodas, siekiant užtikrinti, kad jos paviršius yra lygus, todėl valymo ir kasdienės priežiūros lengva.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Augalų Stendas

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 35*30*20cm/13.78*11.81*7.87 colių

Pakavimo Sąrašas:

Augalų Stendas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Klasifikacija: Sulankstomas Stovas
  • Taikomas Vietos: gyvenamasis kambarys
  • Diegimo Tipas: Nuolatinis Tipas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: vazonas
  • dydis: M
  • Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
  • Nėra. Pakopų: Dvigubas
  • Modelio Numeris: Medinių Augalų Stendas
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Mediena

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias