Dažų Kiaurasamtis Maišelį Bauda Akių Filtrai, Krepšys Namų Alaus, Vyno Filtro Maišelis Elastinga Atidarymo Atsparūs Rūgščių Ir Šarmų Filtrai, Krepšys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.11 €1.68

Produkto aprašymas

Dažų Kiaurasamtis Maišelį Bauda Akių Filtrai, Krepšys Elastinga Atidarymo Kiaurasamtis Krepšiai Rūgščių ir Šarmų atspariais Dažais Filtro Maišelis, skirtas Dažų, Sodo

Kulka Taškų: 1、Platus: Tai filtro maišelis gali būti naudojamas filtravimo dažais, beicu ir visų rūšių skysčiuose, taip pat tinka augalų apsaugos, akvakultūros, alaus ir kitoms reikmėms.

2、Patvarus ir Daugkartinio naudojimo: dažai filtro maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos, netoksiškas ir bekvapis, saugus ir patvarus.Jūs galite naudoti keletą kartų, po valymo.

3、Specialios Apvadu Dizainas: specialiai sukurta elastinga antgalis gali būti taikomos įvairios filtro kasetė konteineriai išplėsti naudoti; kiekvienas hydroponic filtro maišelis naudoja specialų apvadu technologijos gamybos, kuri gali užkirsti kelią adata skyles didele dalimi nuotėkio.

4、Lengva Naudoti: tinklinio filtro maišelis yra atsparus vandeniui, anti-static, ir gali būti tiesiogiai taikomos ant vamzdžio.Elastiniai juostos gali būti nustatomas krašto vamzdis.Supilkite skystį būti filtruojami, tada pakelkite filtro maišelį ir leiskite skysčio tėkmei.

5、Įvairių Specifikacijos: yra 1 galonas, 2 litrų ir 5 galonų filtro maišeliai pasirinkti, galintys filtravimo dalelių didesnių kaip 250 µm, todėl posėdis labiausiai jūsų poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas

Spalva: balta

Talpa: 1 galonas; 2 litrus; 5 galonų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Filtro Maišelis

  • Sertifikavimo: CIQ
  • Modelio Numeris: Filtro Maišelis
  • Dropshipping: Parama
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Metalo Tipas: Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias