Mygtuką, Kablys Pagalbininkas Rankena Mygtuką, Kablys Pagalbininkas Padeda Priemonė, Plastiko ir Metalo formos dugną FOU99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.28 €1.03

Produkto aprašymas

Mygtuką, Kablys Pagalbininkas Rankena Mygtuką, Kablys Pagalbininkas Padeda Priemonė, Plastiko ir Metalo formos dugną FOU99 Aprašymas:

Aprašymas:

Dydis: 17.5 * 1,5 cm

Medžiaga: plastikas + metalas

Spalva: laivas atsitiktine

Specifikacija:

1. Lengva mygtuką drabužius: Pašalinti skausmą ir nusivylimą sukelia sagutėmis.Jis gali būti naudojamas mygtukus, bet kokio dydžio.Mygtuką, kablys daro mygtukas drabužių lengva ir patogi, ir yra labai tinka tiems, riboto lankstumo ir tie, su artritu ar riešo kanalo tunelio.

2. Anti-apvijiniai laidai žiedas: vielos žiedas yra plonas, tačiau patvarus.Siūlų kilpos yra lengva paslysti per mažas buttonholes be trukdymo audinio arba kilpa linija.Vielos kilpa susiaurina patarimas norėdami užrakinti mygtuką vieta, perejima per mygtuką skylę.

3. Patogi rankena: mygtuką, kablys, yra lanksti rankena užtikrina patogią neslidžia rankena.Ji labai tinka artrito rankas.Jo plotis yra labai plati, leidžia geriau kontroliuoti nustatant mygtukus arba užtrauktukas, kelnės, striukės ar kitų drabužių.

4. Mažo stiprumo atrama: Skirtos kablys mažų, vidutinių ir didelių apvalius mygtukus, kurie leidžia lengvai praeiti mygtukai per suknelės, marškiniai, antkakliai ir kt.

5. Labai svarbu kelionės: Į neskubantis atostogos, ar jūs dėvėti ilgas sijonas ar oficialią marškinius, jis gali lengvai padėti jums apsirengti ir nusirengti.

Komplektą Sudaro:

1 X Mygtuką, Kablys Pagalbininkas

  • Tipas Didmeninės: No
  • Rinkinys Tipas: No
  • Naudoti: Siuvinėjimo
  • Tipas: Kita
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias