Abėcėlė Lock Atitikimo Švietimo Žaislai Spynas su Raktais Žaislai Skaičiaus Atitikimo Fiksavimo Vaikams, kurie mokosi Žodžio Pažinimo Žaislai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.69 €15.18

Produkto aprašymas

Abėcėlė Lock Atitikimo Švietimo Žaislai Spynas Su raktais Žaislai Skaičiaus Atitikimo Fiksavimo Vaikams, kurie mokosi Žodžio Pažinimo Žaislai

Kulka Taškų:

1,Puikūs Žaislai: Švietimo žaislai tinka 3-os metų vaikai ir Montessori žaislai tinka vaikams.Vaikų žaislas pažinimo ikimokyklinio veikla padeda vaikams ugdyti smulkiosios motorikos įgūdžius.

2,Įvairias Funkcijas: žaislas yra esminis gebėjimas, lenta su įvairių atrakinimo funkcijas ir dėlionės mokymo.Tegul vaikai žino apie povandeninį pasaulį ir įvairių transporto priemonių operacijas.

3,Lopšelio Išlaisvinti Žaislai: Pilnas įdomus ir uždavinius, vaikų veikla bus išlaikyti savo vaikus užimtas per ilgas keliones.Svoris yra labai lengvas ir operacija yra labai paprasta.

4,Įvairių Veiklos Kostiumai: Lock medinių veiklos valdybos, kruopščiai paruošta, leisti vaikams žaisti ir sužinokite, kaip išspręsti labirintą, pasukti pavara arba spustelėkite perjungti mygtuką.Sklendę saugo jūsų vaiko užimtas namuose ir mokykloje, ar kaip žaislas, lopšeliai centras.

5,Idealus Žaislas: nėra ekranas pakeisti idėjomis, todėl jį vienu iš geriausių dovanų, skirtus mažiems vaikams,.Tai autizmo žaislas turi skirtingus lygius sunkumų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Atrakinimo Sąmoningumo

Tema: Vaizduotė ir mokslinės Fantastikos Tema

Įpakavimas:dėžutė/ opp

  • Modelio Numeris: švietimo žaislai
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y, 7-12y
  • Įspėjimas: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Fantasy & Sci-Fi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias