Saulės Sodas Šviesos 3D Meteoras Saulės LED Spalvinga Stiklo danga Kamuolys LED Spalva Keičiasi Stalo Lempos Kieme saulės led šviesos lauke

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.65 €12.58

Produkto aprašymas

Tai tarsi saulės energija varomas sodo žibintas, spalvinga stiklo dangtis, elegantiškas, paprastas ir praktiškas, papuošti savo taikaus kosminės su rūšies puikus produktas. 2 režimai, reguliuojamas: vienos rūšies ir spalvos-keisti transporto priemonę, sukurti romantišką ir masinantis, atmosfera.Tegul papuošti savo namo/sodo/parko lentelė.

Savybės:

3D dragonfly modelis, gyvas ir pilnas fantazijos.

Saulės energija varomas stalo lempa, pagamintas iš smulkių kokybės spalvinga krištolo ir didelio efektyvumo saulės baterijomis.

Jautrus šviesos, saulės skydelis gali konvertuoja saulės šviesą į elektrą ir pakrauna bateriją per dieną.

Ir yra šviesai jautrus jungiklis ant saulės skydelis , naktį šviesa gali automatiškai įjungti, naudojant elektros saugomi.

Ji gali būti nuolat dirba 8-12 valandų, jei ji yra pilnai įkrauta, belaidis dizainas, labai patogus naudoti.

2 režimai, reguliuojamas: vienos rūšies ir spalvos-keisti transporto priemonę, sukurti romantišką ir masinantis, atmosfera.

Vandeniui atsparus nerūdijantis ir atsparus oro sąlygoms, saugo ją darbo lietingą dienų, idealiai tinka namuose, vidaus ir lauko apdaila.

Prašome įkrauti pagal saulės tam tikrą laiką, kol pirmą kartą naudoti geresnių veiklos rezultatų, nes jis gal neveikia, nes galia built-in baterijos pritrūko.

Saulės energija varomas lauko žibintai, spalva keičiasi, energijos taupymo, sukuria romantišką ir mielą atmosferą, idealiai tinka namų, kiemo, kiemas, sodas stalai ir vidaus/lauko apdaila, taip pat baudą dovana jūsų šeimos narių, draugų, savo tėvų.

Elegantiškas, paprastas ir praktiškas, papuošti savo taikaus kosminės su rūšies puikus ptoduct.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Stiklo Naktį Šviesos

Medžiaga: stiklas

Šviesos spalva: balta, spalvos keičiasi (kolonėlė)

Baterijos: 1 * Ni-MH Baterija, 1.2 V, 600mAh

Saulės skydelis: 2V, 120mAh

Darbinė srovė: 14mAh

Galia: 0.02 W

Prekės dydis: 140 * 140 * 117mm / 5.51 * 5.51 * 4.61 į

Prekės svoris: 260g / 9.17 unciją / 0.57 lb

Pakuotės dydis: 275 * 274 * 127mm / 10.83 * 10.79 * 5.00 į

Pakuotės svoris: 450g / 15.87 unciją / 0.99 lb

Paketų sąrašo:

1 * Stiklo Naktį Šviesos

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.blaziunasa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.blaziunasa.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Pagrindo Tipas: Nėra
  • Modelio Numeris: -
  • Apsaugos Lygis: IP66
  • Naudojimas: Skubios pagalbos
  • Savybės: saulės lempa
  • Sertifikavimo: ce
  • Yra Pritemdomi: No
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Korpuso Medžiaga: polistirolas
  • Garantija: -
  • Saulės Elementų Tipas: Ličio Baterijos
  • Prekės Pavadinimas: Tomshine
  • Stilius: ART DECO
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Įtampa: 1.2V

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias