Trys Auksu Apvalios Žvakės, Kvapnusis Muilas, Ir Kvapnų Žvakės Puošia Kambarį Su Namų Gipso Formų SQ0205

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.40 €9.55

Produkto aprašymas

"Jei jūs negalite rasti modelio, prašome kreiptis į pardavėją.Mes, priklausantys silikagelio gamykloje ir gali sukelti 100,000 silicio dioksido geliu, kiekvieną dieną."

Prekės Aprašymas

✔Medžiaga: Silikonas ✔Pelėsių geras pasirinkimas "PASIDARYK pats" ir rankdarbiai,galite padaryti "pasidaryk pats" su šeimos narys, vaikai ,draugai, draugas ar kolega. ✔Kartą dervos atsparios ji buvo super lengva pašalinti. ✔Lengvai valomas su muilu, vanduo,ilgą laiką naudoti. ✔Unikalus ir prasmingą dovaną šeimos nariams ir draugams. ✔Galima naudoti "pasidaryk pats" padaryti asmens papuošalai stalčiuko, "PASIDARYK pats" dekoratyviniai namų puošyba, padėkliukai, padėklai, vaisių padėklai, arbata dėklai , papuošalų ir kt.

Specifikacija:

✔【Silikono Medžiaga】, Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, patvarus, lanksti, lygi, lengvai valoma, daugkartinio naudojimo. ✔【Lengva De-pelėsių】Tiesiog reikia pasukti silikono formų ir išleisti savo kūrinį iš savo miestelyje formų, kai derva yra visiškai išgydoma. ✔【Mėgautis "PASIDARYK pats" Įdomus】 taip pat galite pridėti kai kurios gėlės, blizgučiai, spalvas, siekiant sukurti savo gražus amatų rodyti savo asmenybę ir skonį. ✔【Puikus Suderinamumas】Suderinamas su daugeliu proceso medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinės dervos, akriliniai dažai, muilo, polimero molis, vaškas, glaistai, kt.

  • Modelio Numeris: žvakė pelėsių silikono
  • dydis: 10.4*8.2 cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Silikono

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias