Katė Nulio Valdybos Pet Kačiukas Sienos Kampe Braižymo Mat Po Sulankstomas Pet Sizalio Katė Laipiojimo Rėmas Braižymo Pet Pliušiniai Žaislai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.77 €12.46

Produkto aprašymas

SAVYBĖS: AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš tvirtos netoksiškos natūralaus sizalio, kad grandiklis yra tvirti ir ilgaamžiai.Sizalio suteikia pakankamą pasipriešinimą ir yra skirtas visų rūšių katės išlaikyti savo letenas kraštais.

Du kartus SIZALIO LENTOS: Sutaupyti vietos ir susitikti su kačių nulio poreikius.Ryšys du tvirtas sizalio padengti plokštės leidžia katė nukreipti dėmesį, baldai, užuolaidos, tapetai ir kt.

ĮDOMUS KAČIŲ ŽAISLAI: Pareikšti katė sveika, nagai, geras naudotis ir sumažinti stresą.Pakabinti ant durų arba lygūs.Išlaikyti jūsų katė užimtas ir pramogauti.Jūsų kačiukai bus meilė jį.

APSAUGOTI KATES: svarbu, kad katės yra ilgaamžės įbrėžimų.Kates reikia subraižyti savo laikysena, padėti jiems reguliuoti savo raumenis, pašalinti nagų lako iš savo nagus, ir sumažinti stresą.

LANKSTI PAKEITIMO: Priimti Velcro klijuoti ar kabinti diegimo, jūs galite lengvai pašalinti arba pakeisti jį, jei jums reikia keisti padėtį.

SPECIFIKACIJA:

Medžiaga: Sizalio / Pliušinis Audinys

Spalva: Khaki

Dydis:50*23*2.5 CM

Svoris:0.78 kg

Kiekis: 1 x Katė Braižymo Lenta

Pakavimo sąrašas

1 x Katė Braižymo Lenta

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena

Atsiliepimai

Rusimperia74 | 2021-05-30

Good quality,will order again

5 / 5

Jackie00c | 2021-07-17

Gut

3 / 5

Shujikins | 2021-07-09

I'm very satisfied and fast delivery to my country, thank you!

5 / 5

Aljeffreyc | 2021-07-09

Nice quality, good finish

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias