Kišeninis Pramonės Endoskopą Kamera fotografavimo Vaizdo Įrašymo Įstūmimo Borescope su 6mm Objektyvas 1m Gyvatė Vamzdis 2 in 1 Adapteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€282.87 €152.75

Produkto aprašymas

ES KLIENTAI: Dėl ES PVM politika prasideda, visi užsakymai į ES šalis bus renkami ES PVM tarifas yra apie 20% nuo užsakymo sumos, jei jūsų nebuvo surinkta PVM kartu, kai užsakymą, reikia mokėti PVM, kai siuntinys atvyko į savo vietos Muitinės, prašome prašome atkreipti dėmesį, atsiprašome už nepatogumus.

Prašome perskaityti žemiau atidžiai prieš perkant produktą.

1.Tai endoscopio veikia tik su "Android 4.0", ir virš 4.1,4.2 sistema, telefonas, nepalaiko " iOS "sistema; Parama "Android" Telefonas, kuris turi OTG ir uv-C funkcija (Jūsų išmanusis telefonas turi būti Originali, kurios turi licenciją ir paramos išorinės vaizdo kameros, įsitikinkite, kad jis bus ne shield išorės vaizdo kameros). 2. Kaip nustatyti, ar telefonas turi OTG funkcija: a.Jums reikia turėti OTG kabelį.b.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną su kai kuriais įranga, kaip klaviatūros, pelės, U disko, ir tada jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija. 3. Prašome perskaityti aukščiau atidžiai.Prašome atidžiai patikrinti, ar jūsų telefoną, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

Ypatybė:

1.Artikuliacijos bendable kampas: 0° iki 180°, nuolat reguliuojamas ir gali būti užrakintas, bet kokiu kampu.Labai lengva operacija: tiesiog nuspauskite atleidimo mygtuką su nykščio reguliuoti Sukti Ratų 2.Židinio Nuotolis: 20mm – 50mm, Gali būti naudojama "Android" micro USB " prievado naudojant usb laidą (usb kabelis yra komplekte). 3. Jutiklis: aukštos kokybės CMOS jutiklis.Rezoliucijos: 1280*720 pikselių.Optinis objektyvas peržiūrėti kampas: 60°.Maitinimas: iš USB prievado, Skirta "Android" išmaniųjų telefonų 4.Viena ranka artikuliacijos funkcija leidžia vartotojui išjungti zondas patarimas patikrinti tikslus įsikūręs pusių arba kampu, o tai yra viduje stora erdvėje.Išryškinti 6,0 mm skersmens zondas su +/-100 laipsnių valyti, ir 180 laipsnių pasukimas atsiveria panoraminis vaizdas rajone tikrinamo. 5.Mano nuotraukos ir filmavimas realiu laiku, išsaugoti nuotraukas ir vaizdo įrašus ir išėjimo vėliau. 6.Vandeniui atsparus kameros galvos ir kabelinė atitinka IP67 standartą, peržiūrėti nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai į jūsų telefoną .

Techniniai duomenys:

Skersmuo kamera: 6.0 mm Šviesos: 6 Reguliuojami LED šviesos Rezoliucija: 1280*720 pixels ( Take vaizdo ) Kabelis: 0,8 m Sunku kabelis atsparus Vandeniui klasė: IP67 (Už Lęšiuko ) Darbinė temperatūra: -10° iki 50°C Pixel : 5.0 MP Naudojimas : Automobilių variklių, Ventiliacijos, Pramonės, Statybos Vietose, Remontas, Namų Priežiūra, Dujotiekis, Lubų, Sienų, Elektroninė Įranga, Priežiūra, Patikrinimų Laivuose, Orlaiviuose, Dalys, Surinkimo ir kt .

Pakavimo Sąrašas:

1* USB borescope 1*Vartotojo Vadovas 1* Usb Kabelis ( AndroidTYPE-C) 1* Apskaitinės dėžutę

  • Naudojimas: dėl Variklio/Kanalizacijos/Vamzdis/Transporto priemonių Remontas
  • Sertifikavimo: CE
  • KABELIS: 0,8 m Kietos Vielos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Mini Endoskopą Fotoaparatas
  • Objektyvo (mm): 5,5 mm
  • Modelio Numeris: LMS-DW252, Skaitmeninis Kontrolės Kamera
  • Prekės Pavadinimas: luxmart
  • Objektyvo: 6,0 mm
  • Laido Tipas: Sunku Vielos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias