Magnetinės Metalo Piršto Žiedą Turėtojas Anti-Kritimo Atveju iPhone 12 Pro Max 12 Mini Pro 11 Max Xs Max XR X Mobiliojo Telefono Laikiklio Dangtelį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.08 €2.82

Produkto aprašymas

[Model Number]: iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/XR/XS/XS Max/X Prabanga Atveju

[Medžiaga]: Pagaminti Iš Aukštos Kokybės Gumos +Kieto Plastiko+360 Pasukti Metalo Žiedas Turėtojas

Puikiai tinka jūsų telefoną su tiksliomis išpjovos visi mygtukai ir jungtys, o featuring iškėlė bezel liftas ekrano ir fotoaparato išjungimas plokščio paviršiaus.

【Suderinama magnetinio automobilių mount】 Statyti metalo plokštelės, ji gali būti pritraukiamos prie magnetinių automobilių mount turėtojas (magnetinis automobilių mount neįskaičiuotos), jokių sudėtingų diegimo veiksmus, tiesiogiai absorbcija.

【360 Laipsnių Sulankstomas Atgal Piršto Žiedą】 jis pagamintas iš aliuminio lydinio, jis leidžia jums turėti geresnį ir saugesnį rankena pasiekti daugiau dalių ekranas.Suteikia jums su keliais-žiūrėjimo kampai žiūrėti vaizdo ir filmuotos medžiagos, kaip atramą

【Hibridinė apsauga】 Dual sluoksnių smūgio absorbcijos premium TPU bamperis ir sklandžiai ginti PC kietas lukštas, su rasied kraštų ir kampe buferiai, siekiant apsaugoti jūsų telefoną nuo visų lašai, įbrėžimų ir guzas.

Garantinis aptarnavimas:

1. Bet kokią žalą, arba kreko kokybės problema, kai gavote prekes galime išsiųsti naują, jums iš karto, bet, prašome nufotografuoti ir mums parodyti problemą, visų pirma siekiant padėti mums tobulinti mūsų paslaugas.Ačiū iš anksto.

2.Jei jums nereikia gauti elementą, susisiekite su mumis.Mes padėsime jums išspręsti.

3.Pažadame, visi produktai yra 100% originalus, 100% pilnas patikrinimas, visi produktai turi kokybės garantija.Tačiau, jei turite kokių nors problemų, apie gaminį, susisiekite su mumis laisvai, mes padėsime jums išspręsti laiku.

  • Savybės: K31
  • Dizainas: Skaidrus, Animacinių filmų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Pusė-suvynioti Atveju
  • Prekės Pavadinimas: huikai
  • Suderinamos Prekės: "APPLE"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias