KitchenBoss G320 IPX7 atsparus Vandeniui Sous Žiūrėk Dulkių Lėtai Viryklių Pakrovimas, cirkuliacinis siurblys 1100W Brushless DC motor Spalvotas LCD Receptai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€218.64 €113.69

Produkto aprašymas

Šis produktas palaiko šešias kalbas: anglų, vokiečių, prancūzų, Japonų, italų, ispanų).Prašome pasirinkti vieną iš kalbų, kai vartojate šio vaisto ir leiskite mums žinoti užsisakyti pranešimą, kad galime prekes pristatyti jums kuo greičiau

Sous Žiūrėk Viryklė G320 Apdovanotas 2021 Red-Dot-nugalėtojas produktas

Pagamintas Su Sous Žiūrėk G320, Jautienos Šiluma Yra Labiau Švelnus Ir Buvo Išbandyta Keletas Žinomų Virėjų U. S. tinkamiausiomis virimo laiko nustatymas tyrinėjo įvairius skonius.

Kepimo šparagai, esant žemai temperatūrai, išlaiko didžiausią sumą, seleno ir įvairių maistinių medžiagų, kurių jis yra!

Built-in spa kiaušinių priėmimo programą, jums tiesiog reikia įdėti kiaušinius į puodą ir naudoti sous žiūrėk G320, kad maistingas spa kiaušiniai

Naudojant 3D trimatės spiralinės struktūros projektavimas ir 3800r/min galingas variklis padidinti kontaktai vandens ir oro sraigto ir didelio greičio rotacinis padidinti srautas vandens, kad būtų pasiektas efektas greitą temperatūros kontrolės!

Temperatūra sous žiūrėk viryklė, gali būti nustatytas pagal celsijų arba Celsijaus, ir kalbą, taip pat gali būti Japonų, anglų, vokiečių ir kitomis kalbomis, tinka naudoti daugelyje šalių visame pasaulyje.

Sous Žiūrėk Viryklė G320 buvo apdovanotas Red Dot Produkto iki 2021 m. Pažymėjimo numeris:08-00747-2021PD.Tai yra puikus pripažinimas, funkcionalumą, dizainą ir kokybę mūsų sous žiūrėk viryklė.Mes ir toliau skirti save į produktų plėtros ir modernizavimo teikti klientams aukštos kokybės produktus.

Apie šią prekę

Spalvotas Lcd Receptas: Ultra clear LCD ekranas 15 originalus sveiki receptai sukurtas pagal garsaus restorano virėjai ir penkių užsakymą receptai karštas pavasaris, kiaušiniai, steikai, avienos pjausnių, omarų, šoninė, kepimo ir kitų sudedamųjų dalių, pagamintų su built-in programos, receptai be overcooking, joje išlaikyti daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, todėl jūs galite mėgautis puikus skonis Michelin vaidino virėjai kiekvieną kartą!

Brushless DC variklis: G320 priima brushless DC motor tos pačios kokybės kaip ir high-end UAV, pastovaus sukimosi greitis 3800r/m, super silent, patvaresni, ir geresnių rezultatų, nei ankstesnės kartos!

Termostatiniai kontrolės sistema.Naudojant high-end termostatiniai valdymo lustas, 20L/m, didelis vandens srautas, temperatūra kiekvienoje pozicijoje yra nuolat pastovus!Ekranas tikslumas iki 0.1°F, po 180 dienų pakartotinis testavimas, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas parametras yra nuolat pastovus!

Lengvai valomas ir atsparus vandeniui: nuimamas rankenėlę, kuri buvo IPX7 sertifikuota atsparus vandeniui, leidžia jums įdėti visą vienetas vandens valymo, leidžia giliai išvalyti kiekvieną siauras tepalo.

Saugus ir patikimas: vandens įleidimo dalis yra pagaminti iš visų nerūdijančio plieno (100% maisto saugus SUS304) statybos ir nerūdijančio plieno sraigtas yra daugiau patikimą ir saugų šilumos nei plastikinis propeleris, Kitchenboss siekia, kad sous žiūrėk saugus ir patikimas virtuvės!

Super vandens teikimas: 20L/min dizainas padidina vidaus cirkuliacijos vandens greitis, užtikrinti stabilią temperatūrą visur, todėl jūs galite įdėti iki daugiau sudedamųjų dalių, vienoje keptuvėje, tuo pačiu metu, o ne nerimauti ne visi apie nevienoda temperatūra sukelia maisto ne šilumos tinkamai

In-pelėsių apdailos technologija: G320 atveju ir skydas yra-formuoti, su kolegiją išpjauta iš vieno gabalo padidinti trimatis ir paviršiaus tekstūros produktą, taip pat padidinti hidroizoliacijos lygio!

Nerūdijančio plieno dizainas: sraigto ir visą vandens įrašo dalis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno sus304 peilis, kuris yra stiprus ir tvirtas, ir nesukels gaminio medžiaga, geltona ir gamina daug nesaugių problemų dėl ilgo naudojimo!

Išvaizda: Elegantiška išvaizda, su spalvinga receptų, todėl mums lengviau padaryti skanus ingredientų, su žiūrėk viryklė.Mes paprašė tarptautinės žinomų dizaino komanda, kad dizainas išvaizda G320.

  • Produkto Pavadinimas: Sous žiūrėk viryklė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: sidabrinė
  • Temperatūros diapazonas: 104°F-194°F
  • Minimalus antplūdžiu gylis: 2.6 colių
  • Produkto grynasis svoris: 3.3 Lb
  • Galia: 1100W
  • Laikmačio Nustatymas: 99 valandų, 59 minučių
  • Ekranas tikslumas: 0.1℉
  • Maksimalus panardinimo gylis: 5.5 colių
  • Įtampa/Dažnis: 110-120V/60HZ
  • Temperatūros kontrolės tikslumas: ±0.54°F
  • Rekomenduojama stockpot talpa: 6-50L
  • Sertifikavimo: CE
  • Vandens sukimosi greitis: 20L
  • Gaminio Dydis: 14.96(H)X3.26(W)X2.63(D)Colių
  • Modelis Nr.: G320
  • Pakuotės Dydis: 16.33(D)x7.28(W)x4.33(H)Colių
  • Prekės Pavadinimas: KitchenBoss

Atsiliepimai

Katusha 2809 | 2021-07-01

The goods received by The Courier in excellent condition and a lot earlier than the expected period. Checked in the pan, works without noise and fast heating, the temperature maintains 0,5 degrees. The product and service is satisfied with 5 stars. The seller and I recommend it for use.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias