12pcs Drobulė Įrašus Plastiko neslidūs Apkabos, Antklodė Lova Dangtelio Tvirtinimo detalės Čiužinio Savininkui Lakštai Namų Drabužių Peg

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.30 €0.21

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Kodėl jums reikia šios: 1. Tai užima laiko ir pastangų atsikelti ir padaryti lapus kiekvieną dieną. 2. Lakštai visada perkeltų, didelę įtaką miego. 3. Pažvelgti nepatogus lakštai susijaudinę ir bejėgis.Nesijaudinkite, jums tiesiog reikia, kad mūsų produktas jums sutaupyti.

Aukštos kokybės medžiaga: Naudoti PP medžiagos, prekės nauji plastikiniai, tvirti ir ilgaamžiai.Produkto paviršių, po baudos šlifavimo sklandžiai nėra lengva subraižyti lakštai.Prašome nedvejodami naudoti.

Lengva Įdiegti: Tiesinti lakštai ir rankena pakelta kraštų čiužinys.Klipas yra f fiksuotos aplink lengvai, ir lovatiesė bus ne perkelti, kai įstrigo.

Kitos Funkcijos: Gali būti naudojamas kaip maisto sandarinimo įrašą.Niekada nebijo drėgmės, nes ji padeda išskirti oro, suteikti garantijų, kad skonio užkandžių.

Jums švarus ir tvarkingas miegamasis: Suteikti jums modernią ir paprastas stilius, tegul jūsų meilė iš pirmo žvilgsnio, nuo šiol glamonėti admiringly.

Specifikacija:

Medžiaga: PP medžiaga

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė: 12 pak

Pastaba:

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: MT3282
  • Medžiaga: ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias