Produkto aprašymas

W150-BL lazerio energijos šaltinis 300w 400w 600w lazerio vamzdis

ⅰ .Pagrindinės Savybės

1) Geras suderinamumas : Ji gali būti taikoma 300W,400W,600W lazerio vamzdelio s

2) Kai įvesties AC220V ir išėjimo srovė iki 38mA,įtampa gali būti iki 25KV.

3) Greito Reagavimo greitis: jis gali padidinti lazerio galia observably ir prailgina lazerio vamzdelio tarnavimo laiką.

4)Lengvas Valdymas: Aukštas arba žemas lygis, visų tinkamų Kontrolės.

5) Atviros grandinės apsauga, F unction : kai žemė ryšys yra gera padėtis, Vairo gali būti trumpas laikas darbo atvira valstybe , tai Gali padėti išvengti th e lazerio vamzdis sprogo žalą lazerių maitinimo , prailgina lazerio vamzdelio tarnavimo laiką.

6) Viena mygtuką, patikrinti galingumas lazerio rankiniu būdu.

7) TTL Signalų indikacija, vandens, nors signalo indikacija, ir lazerio galia nuoroda.

8 ) Naudojimas : Skulptūra ir sumažinti akrilo, audinio,dviejų spalvų lapas ,gumos ir kt.

II.Specifikacija :

Naudojimo Instrukcija

1)Lazerio Vamzdelio prijungimas: (Nuoroda į elektros Energijos tiekimo ir lazerinio prietaiso jungimo schema - 1 pav.) Aukštos įtampos gnybtų (HV+) iš HY-T150-BL maitinimas turi būti prijungtas prie teigiamo poliaus CO2 lazeriu prietaisas.Srovės elektros energijos tiekimas turi būti prijungtas prie neigiamo poliaus (lazeriu išvesties terminalą) lazerinį prietaisą, per amperas metrui arba tiesiogiai.

2)Ryšį kontrolės signalas

Valdymo signalas turi būti patikimai prijungtas prie valdymo terminalo maitinimo HY-T150-BL,prijungus DAC išėjimo signalas ir TTL signalų iš išorės kompiuteris su maitinimo šaltiniu, lazerinis prietaisas turi dirbti taip, kaip tikėtasi.Jei lazerio lempa gali tinkamai neveikti, turėtų patikrinti, ar valdymo signalas yra teisinga, ar ne(pvz., patikrinkite, ar įtampos specifikacija ir logika),jei naudoti PWM valdymas, kaip galios valdymas,įsitikinkite, f≥20KHz,Amplitudės (didžiausios vertės) ≤5V,Patikrinkite ir įsitikinkite, kad apsaugos jungiklis WP ryšys yra teisinga tuo pačiu metu.

3)Įtampa imamoji galia:

HY-T150-BL 's imamoji galia energijos tiekimas turi būti 220VAC/50Hz.Jei 110VAC reikia nurodyti pateikiant užsakymą.

4)Kita:

Grupė apsaugos jungikliai pat skirta aptikti vandens jungiklis, ventiliatorius, jungiklis, atidaryti-gaubtas, apsauga ir pan.

Įspėjimas:

1.Vandens aušinimo sistema turėtų būti tinkamai veikia įjungus lazerinis prietaisas.

2.Grandinės aukštos įtampos išėjimo neturėtų būti atviros! (Aukštos įtampos išėjimo gnybtai (teigiamas ir neigiamas poliai) turi būti tinkamai prijungtas prie teigiamo ir neigiamo polių lazerinis prietaisas, atitinkamai.)

3. Mandagumas turėtų būti suteikta siekiant išvengti elektros smūgio, po maitinimo išjungimo.(Izoliacijos s afety reikalavimai turėtų būti 40KV tarp stoties išėjimo ir "G")

4. Pagrįstas trijų polių talpykla turėtų būti naudojama maitinimo HY-T150-BL maitinimo.Aptvaras turėtų būti gerai pagrįstas siekiant išvengti elektros smūgio. .

Sveiki atvykę jūsų kontaktinis savo išsami informacija

whatsapp/wechat/mobilus: 008618765801225

  • Prašymas: Co2 Lazerinis Graviravimas Mašina
  • Spalva: juoda
  • Garantija: 1 Metai
  • Lazerio tipas: co2 lazeriu
  • Sertifikavimo: ISO9001
  • Modelio Numeris: W150-BL
  • Modelis: W150-BL
  • Galia: 150W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias