70mm Metalo Perdirbimas Jar Dangteliai Suderinama Su Mason Konservavimo Stiklainiai , Split-Tipo Dangteliai Daugkartinio naudojimo Nuotėkio Įrodymų Saugojimo Kieto Metalo Kepurės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.13 €11.48

Produkto aprašymas

Ką jūs gausite: jūs gausite 96 vienetų konservavimo dangteliai, kiekis yra pakankamai didelis jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo.

Dydis: kiekvienas daugkartinio naudojimo nuotėkio įrodymų saugojimo kietas dangtelis yra maždaug. 2.7 coliai/ 70 mm skersmens), kuris gali būti suderinama su dauguma reguliariai burnos mason jar, dangtis su silikono sandarinimo žiedas gali išlaikyti sandarinimo stiklainius.

Patikima kokybė: mūsų stiklainio dangtelis yra pagamintas iš alavuotoji skarda, jis gali būti taikomas pakartotinai daug kartų ir gali būti valomos indaplovė, nėra lengva rūdžių arba išnyks, gali būti taikomas ilgą laiką.

Padalinta dizainas: mūsų dangtis split tipo dangteliai dizainas, sraigtiniai ir išjungti bžūp lengvai, lengva valyti daugkartinio naudojimo paskirties, yra sandarinimo žiedas, iš vienos pusės padengti, kurių sudėtyje yra gražus nepralaidi vandeniui ir sandariai poveikį.

Multi-purpose: mūsų dangtelis yra suderinama su mason konservavimo stiklainiai, tinka sandarinimo ir saugoti prieskoniai, saldumynai, sausainiai, vaisiai, džemai, nealkoholinių gėrimų, arbatos ar kavos, vinių, varžtų ir kitų nedidelių objektų, su gera plombavimas, jūs galite padaryti jogurtas vaikams priimti į mokyklą ar biure.

Spalva: sidabras/silver+gold

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

96 * Sidabro Stiklainį Dangteliu

/

48 * Aukso Stiklainį Dangteliu

48 * Sidabro Stiklainį Dangteliu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Tipas: Darželio Puodai
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Spalva: sidabrinė
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Apdailos: Vinilo Dengtos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias