Naujas USB2.0 KVM Switch 4 Uostų Selektorių VGA Spausdinti Automatinis Jungiklis Moniter Box VGA Splitter V322 USB 2.0 KVM Switch

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.03 €8.43

Produkto aprašymas

Produkto Savybės:

KVM jungikliai gali būti grupė, monitoriai, klaviatūros, pelės, multi-priimančiosios serverio veikimą, taip sutaupant monitorius, klaviatūra, pelė ir kita įranga, bet taip pat taupo vertingą erdvę, nebėra vyko prieš vykdydami kiekvieną mašina iki operacijos Taivano šiuolaikiniame informacijos valdymo era, KVM vaidina vis svarbesnį vaidmenį, yra plačiai naudojamas bankininkystės, telekomunikacijų, vertybinių popierių, karinio vadovavimo, dėstymo, projektavimas, dizainas, valdymas, ir t.t.Įmonių, mokyklų, Interneto kavinių ir kitų multi-šeimininko kontrolės.

KVM jungikliai yra paprastai naudojamas aplinkoje, kur vienas arba daugiau administratoriams valdyti kelis kompiuterius ar aplinkoje, kur vartotojas turi naudoti du ar daugiau kompiuterių, įskaitant tinklo veiklos centrai, informacijos centruose, serverio kambariai, programinės įrangos kūrimo, Bandymo laboratorijų, paslaugų centrai, departamentų, Lan, ir staliniuose kompiuteriuose su kelis kompiuterius.

produkto vadovas:

Produkto Savybės:

1:4-port vadovas KVM switch-kompaktiškas, lengvas dizainas.

2: USB2.0 uosto

3: parama "Microsoft" Smart Pele, Logitech pelę, ir t.t.

3: Parama DOS, Win3.X Win95 / 98 / 98SE / 2000 / ME / XP, WinNT, Netware, Unix, Linux

4: parama karšto keitimu, nereikia išjungti KVM switch ir kompiuterio galite prijungti arba atjungti prijungtas kompiuteris

5: puikios nuotraukos kokybės, rezoliucijos gali būti iki 1920 * 1440, juostos plotis: 250MHz

6: Nėra programinė įranga, kontrolės, jūs galite naudoti mygtuką, norėdami pasirinkti kompiuterio norite valdyti priimančiosios

7: yra automatinio aptikimo funkcijas, skirtas stebėti operaciją priimančiosios

8: Ekrano būklė LED monitorius

9: Pypteli, kai uostas yra įjungtas

pakuotė:

1x KVM Switch (Pakuotėje)

Apie Mokėjimas 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.Vežimas ir Pristatymas 1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti, 2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti. 3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti 4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti Apie Atsiliepimus 1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

  • Modelio Numeris: N12
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: Dviviečiai ir linijos, 2-mašina
  • Kompiuterio Jungtys: 4 Prievadų
  • Rezoliucija: 1920 x 1440, 1920 * 1400
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Galios valdymo: Palaiko galios valdymo
  • Remote wake-up: Parama remote wake-up
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipai: kvm switch
  • Pakuotė: Taip
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Monitoriaus Jungtys: 4 Prievadų
  • Paramos Sistema: Paramos DOS, Win3.X, Win95 / 98 / 98SE / 2000 / ME / XP, WinNT, Netwa
  • Prekės Pavadinimas: Wsellda

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias