Vyriški Žiūrėti Metalo Vėjo Įkrovimo Žiūrėti Lengvesni USB Žiebtuvėlis Dalykėlių Vyrų Technologijų Dalykėlių Vyrų Briketai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.11 €6.11

Produkto aprašymas

Įkrovimo lengvesni

Šiuo metu rinkoje įkrovimo lengvesni su karšto volframo viela, cigarečių žiebtuvėlis ir elektros lanko impulso lengvesni iš dviejų kategorijų

1. Volframo žiebtuvėlis,kaina yra pigūs,lengvi,kai kurie stilių galite pakeisti volframo viela,ilgalaikio naudojimo

2. Lanko žiebtuvėlis,su dvigubos linijos su vienu iš vielos,lanko uždegimo greita,paprasta naudoti.

3. Mokestis lengvesni įkrovimo laikas yra maždaug 2 valandos kairę,gali universaliųjų USB 2.0 sąsaja baterija,universalus mobiliojo telefono įkrovimo kištuką,automobilinio įkroviklio ir kompiuterio USB prievadą ir kt., taip pat yra dalis, kad ateina su direct USB lizdas,tiesioginio apmokestinimo.

4. Paprastai apie 2-3 pakuotės kairę ir į dešinę. Galia baigsis po įkrovimo tiek,paprasta ir patogu. Yra naujas energijos taupymo ir Aplinkos Apsaugos punktas dūmų įtaisai.

A,produkto pristatymas:

Įkraunama elektros volframo vielos/elektros lanko impulso lengvesni,spalvotas su eco-draugiškas,švarus,mažai anglies dioksido išskiriančių elektros energijos pakeisti tradicinių dujų ir kuro energijos,USB sąsaja apmokestinimo,gali būti perdirbamos,gali būti alternatyva tradiciniams žiebtuvėliai vartojimo sritis,arc lengvesni,jis gali gaminti ant žmogaus kūno, be žalos lanko uždegimo,tik reikia apšviesti buvo veikiami lanko uždegimo tiek brolis uždegti,neišskiria kenksmingų dujų,ne liepsna,saugiau,draugiškas aplinkai.

Antra,produkto aprašymas

Per USB sąsają kraunama,gali būti prijungtas prie kompiuterio,mobiliojo telefono krovikliai ir kt. bet išėjimo įtampa DC5V,išėjimo srovė yra 1. 0A rinkėjas mokestis;mokestis 1. 5-2 valandas gali būti pildomas,kai mokesčių raudona lemputė,pilnas elektros energijos po žibintai automatiškai išsijungia,po to, kai Visiškai Įkrautas gali būti naudojama 100-300 kartų,jūs galite taškas 6-pack smilkalų yai kairėje ir dešinėje arba naudoti per savaitę arba tiek.

Trečia,baterijos

Produktas naudojamas aukštos norma ličio-jonų polimerų baterija,prieš naudojimą yra"didelio tikslumo baterijos veikimo testeris", turi būti tikrinama,siekiant užtikrinti saugumą baterija gali. Per didelio krūvio,per iškrovos,perkrovos ir kt. kelių apsaugos. Didelės talpos,komercinių didinimo.

Ketvirta,perspėjimas

1. Prašome įdėti šį produktą į vandenį ar kitą skystį,kitaip jis bus sukelti trumpąjį jungimą.

2.充电后请及时断开电源(一般完全充电时间为2小时),请勿长时间将完成充电的电池连接在电源上,过充会缩短电池的使用寿命;

3.在电池电量将用尽时,电弧火花持续时间缩短,此时请及时进行充电,在电池没有完全放电之前即用即充会延长电池的使用寿命;

4.请勿长时间持续点燃,建议每次使用不要超过10秒,以延长产品使用寿命.

五,保养

1.经常用软棉布轻轻的擦拭,可保持打火机的光泽;

2.使用一段时间后,电镀金属表面会失去光泽,这是正常现象,与化学物质接触后或在高温度环境中,这种情况更加明显.建议阁下购买专业的"擦亮工具",擦去暗斑点;

3.漆面各光泽度很高的表面更要小心保养,因为它们易于出现刮痕;

4.由于电池是利用化学反应的原理,如果长时间不使用,建议每半年充电一次,以防止电池过放电,影响其使用寿命.

六,高原利器,燃向草原,适应各种海拔气候条件,自由点火.

七,体积小,精巧时尚,外观精致美观,大气.

  • Medžiaga: Metalo
  • Modelio Numeris: 2104151709
  • Technics: Lakas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias