Buitinių Pet Ekrano Duris Katė Mažų Šunų Mažylis Magnetinio Saugus Atvartu Ekrano Vartų Automatinės Durys, Rakinama Mažųjų Kačių Kačiukai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€29.60 €21.31

Produkto aprašymas

Mūsų katė ekrano durys su įmontuotu magnetinio gali išlaikyti durų automatiškai uždaromos, kai jūsų katė lapai.Jūs netgi galite užrakinti durų, siekiant apsaugoti jūsų augintiniai eiti naktį ar kai esate ne namuose.

Savybės: Patogus, Pet Ekrano Durys: Tai pet ekrano durys yra skirtos ekrano langų ar durų, kad jūsų augintiniai gauti in/out.Tai taip patogu, kad jie galėtų gauti viduje ar lauke savo.Savaime užsidarančios & Rakinama: Su integruotu magnetinių, durų uždaroma automatiškai, kai jūsų katė lapai.Jūs netgi galite užrakinti durų, siekiant apsaugoti jūsų augintiniai eiti naktį ar kai esate ne namuose.

Į leteną formos ekrano lange augintiniai žiūrėti pro duris.Tvirtas & Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, ir varžtais armavimo daro mūsų pet ekrano duris, pakankamai tvirtas ir niekada lengvai subyrėjo.Lengva Įdiegti ir Naudoti: Mūsų katė ekrano durys yra lengva įdiegti, galite įdiegti ją savo.Jokių problemų, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje, be abejo.Garbė tarnauti jums!

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Pet Magnetinis Durų Medžiaga: ABS ir Nailono Net Spalva: Juoda Prekės Dydis: 29 * 24cm

Paketo Informacija: Pakuotės Dydis: 29.5 * 24.7 * 1.9 cm / 16.9 * 14.9 * 0.7 Pakuotėje Svoris: 345g

Paketų Sąrašo: 1 * Pet Magnetinis Durų

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

  • Medžiaga: Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias