Melamino Makaronų Dubenį Imitacija Porceliano Didelis Sriuba Milteliai Komercinis Aštrus Karšto Stabdžių Kritimo Plast Greito Maisto Indai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.51 €1.76

Produkto aprašymas

Melamino Makaronų Dubenį Imitacija Porceliano Didelis Sriuba Milteliai Komercinis Aštrus Karšto Stabdžių Kritimo Plast Greito Maisto Indai

Medžiaga andname: A5 melamino

Ką aš galiu usethem už?Kaip apie klasikinis Tokijo ramen?Ar egzotiškų laksa iš Malaizijos?

Šie maisto produktai arealso labai tinka Indijos arba Tailando karis, Kinų maisto ar trumpą kelionę toVietnam, mėgautis restorano PHO į savo kambarį.Nesvarbu, kur youare, naudojant Warren kaušeliai gali sukurti tikrą atmosferą.

Idealiai tinka dovanos

Bus lengviau aperfect dovana Kalėdų, vestuvių ar gimtadienio proga.Ir jie yra pagaminti iš strongmelamine, kuris yra beveik neįveikiama.

Pastaba:

Nenaudokite hardmaterials, tokių kaip plieno rutuliukai, nuvalykite sunku išvengti sugadinimo ir įbrėžimų, thesurface dubenį.

Kaip usemelamine stalo:

Tai gali būti usedin mikrobangų krosnelės ir ozono dezinfekcija, spintos ne fruktozė (waterdroplets ant stalo ar pakankamai drėgmės, maisto).Tačiau, thisproduct nėra specialaus stalo, skirtas mikrobangų krosnelėms.Rekomenduojama notto ją naudoti mikrobangų krosnelėse ilgą laiką, kad būtų išvengta sutrumpinti servicelife.Negalima naudoti orkaitėje.

  • Indai Tipas: Dubenys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Plastiko Tipas: Melamino

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias