80 Juostelių/pak PH Bandymo Juostelės Visiškai PH-Metras PH Reguliatorius 1-14st Lakmuso Indikatorius, Testeris Popieriaus Vandens Soilsting Rinkinys Fabrikas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.54 €0.35

Produkto aprašymas

Produkto Instrukcijas:

1. Tikrinant Turto Sprendimas: prašome priimti mažą gabalėlį bandymo popieriaus ant stiklo paviršiaus arba laivo, naudoti stikline lazdele ar plastiko dripper su dėmių punktą viduryje testas knygoje, stebėkite spalvos pokyčius ir palyginti ją su spalvų kortelės, ir nustatyti nuosavybės tirpalo.

2. Patikrinkite, ar Turto Dujos: pirmiausia, prašome šlapias testas knygoje su distiliuotu vandeniu, klijuoti į vieną pusę stiklinės lazdelės, uždarykite popieriaus stikline lazdele, dujų, stebėkite spalvos pokyčius ir nustatyti nuosavybės dujų.

Dėmesio:

(1) testas knygoje negali būti tiesiogiai panardinama į tirpalą.

(2) bandymo popieriaus negali liesti mėgintuvėlį burną, butelis burną, kateteris burną ir t.t.

(3) Kai yra matavimo tirpalo pH testas knygoje negali būti iš anksto sudrėkinti su distiliuotu vandeniu, nes drėkinimo testas knygoje yra lygiavertis skiedžiant bandymo tirpalas, kuris gali būti netikslus matavimas.Tinkamas būdas yra cinkavimas viduryje bandymo popieriaus, stiklo stogams, sprendimas turi būti išbandytas.Po bandymo dokumentus; spalvos, tada jūs galite palyginti jį su standartinė spalva kortelės nustatyti tirpalo pH.

(4) kai išimsite testas knygoje, dangtelio konteinerį, kuris yra bandymas knyga turėtų būti sugriežtintos, siekiant išvengti užteršimo, kai dujų laboratorijoje.

Produkto Parametrai:

1. Storis: Kiekvieno iš jų: apie 0,2 mm / 0.01 cm

2. Pastaba: 80 vnt. / knyga su spalva kortelė

3. Medžiaga: popierius

Paketą sudarė:1*nustatyti

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ekrano Tipas: ANALOGAS
  • Prekės Pavadinimas: HELTC
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: PH Indikatoriaus Popierius
  • Su Apšvietimu, Ar Ne: No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias