2vnt Daugkartinio naudojimo Silikoninės Vaisių Skristi Gaudyklė Saugus, netoksiškas Skristi Žudikas Patalpų Skristi Patalpų, Namų Gnat Žudikas Moliūgų Formos Virtuvė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.68 €1.01

Produkto aprašymas

Dėmesio: Tai nėra spąstais agentas, jums reikia maišyti obuolių sulčių arba kitų vaisių sulčių+muiluotu vandeniu būdo, kuriuo siekiama kenkėjų: vaisinių muselių ir skraidančių vabzdžių.

Savybės:

*1.Saugus ir nekenksmingas: vaisių skristi gaudyklė patalpose yra saugus, daugkartinio naudojimo ir ekologiška.Naudoti maisto suvilioti, ką tik norite, nesvarbu, ar jos yra virtuvė, gyvenamasis kambarys, baras, ar prekybos centras.

*2.Labai veiksmingas: Muses, kad patekti į vaisių skristi gaudyklė gaudyklė namuose per vieną iš daugelio piltuvėlio formos skylės negali pabėgti ir toliau veisti.Per kelias dienas, jums reikėtų pradeda pastebėti smarkiai sumažėjo vaisių muses aplink jūsų namus.

*3.Lengva nustatyti: Jums tereikia atidaryti dangtį, vaisių skristi gaudyklė, įdėti masalas, tokių kaip vaisių, uogų, obuolių sidro actas, muiluotu vandeniu į vaisinių muselių gaudyklės patalpų, ir tada uždarykite dangtį.Įdėti ją į vietą, kur yra daug vaisių muses.

*4.Patrauklus dizainas: formos moliūgų gnat žudikas spąstus dera su bet namuose ar virtuvės dekoro.Ji puošia savo namus, o apsaugoti savo šeimą.Nepermatomos, buteliuko dizainas sunku pamatyti juodą miręs vaisių muses.

*5.Objektai: musių, tarakonų, uodų, termitai.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Spalva: Raudona

Dydis: skersmuo 6CM, aukštis 5,5 CM

Sąrašai:

2 * Drosophila spąstus

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Medžiaga: PP
  • : Moliūgų Formos Vaisių Skristi Gaudyklė
  • Kenkėjų Rūšis: Uodai, Kandys, Ants, Bed Bugs, Bees
  • Sopport: Dropshipping
  • dydis: diameter 6CM, height 5.5CM
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias