Arbata Kiaurasamtis Silikono Kūrybos Triušio Formos Arbata Infuser Lapų Žolelių Prieskonių Filtro, Sugeriančio Daugkartinio Naudojimo Filtras Arbatos Rinkinys Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.03 €2.33

Produkto aprašymas

Arbata Kiaurasamtis Silikono Kūrybos Triušio Formos Arbata Infuser Lapų Žolelių Prieskonių Filtro, Sugeriančio Daugkartinio Naudojimo Filtras Arbatos Rinkinys Priedai

Kulka Taškų: 1.Smagiai Arbatos Laikas: Naudojant specialybės arbatos gamintojas gali išsaugoti atliekų ir pridėti šiek tiek įdomus jūsų popietės arbata laiką!

2.Naudojant Būdas: Tiesiog užpildykite arbata infuser su savo mėgstamą palaidų lapų arbatos, ir ešeriai, ji ant puodelio, jūs galite mėgautis puikiai paruošta arbata.

3.Neardomieji Valymas: Po naudojant, arbatos filtras, panaikinti išsimėtę arbatos lapų ir jį praplauti karštu vandeniu.

4.Daugkartinio naudojimo ir Ekologiškas: sunkiųjų naudoti įprastą arbatos maišeliai sukelia daug atliekų sąvartynus, kurie yra netvari mūsų planetos.Pakartotinai silikono arbatos alaus, yra idealus aplinkos apsaugos alternatyva.

5.Novatoriškas Dizainas: Šis rabbit arbatos gamintojas gali būti pakabintas savo puodelio ir gali būti naudojamas mirkymo ir maišant.Žavinga triušis dizainas yra tikri, kad jums šypsena.

Aprašymas:

Arbata infuser yra pagamintas iš BPA-free silikono, minkštos tekstūros, maistas saugus ir beskonis, todėl tai neturės įtakos skonio arbata.Ši arbata infuser sėdi ant krašto arbatos puodelio, todėl jums nereikės nerimauti apie jį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Triušio Arbata Infuser

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 8,5*5cm/ 3.35*1.97 į

Grynasis Svoris: apie 28g

Pakavimo Sąrašas:

1*Triušio Arbata Infuser

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias