Nerūdijančio Plieno Akyto Tortų Žiedo Apačioje Bokštas Pyragas Pyragas Pelėsių Kepimo ToolsHeat-Atsparus Perforuotas Tortas Putėsiai Žiedas Konditerijos C

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.52 €8.31

Produkto aprašymas

Aukščiausios kokybės Medžiagos: nerūdijantis plienas tortų žiedas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, puikiai pagaminti ir patvarus, aukštos temperatūros, korozijos atsparūs, daugkartinio naudojimo ir jokių rūdžių, nėra lengvai deformuojasi, kai juos naudojant.Prašome užtikrinti, kad jums įsigyti torto žiedą, kad rungtynių nuotraukos ir aprašymai.

Lengva Naudoti & Clean: Mūsų perforuotas konditerijos žiedas yra patogus naudoti.Galite naudoti tortų žiedai tomake maisto, kaip vaizdą rodo.Labai lengva valyti ir saugus krosnelė ir indaplovė.

Platus Programas: Perforuotas tortų žiedas puikus, kad gurmanų, pavyzdžiui, jautienos paplotėlius, blynai ar storas, purus blynai kaip blynai, pyragai, putėsiai, desertai, taip pat naudoti juos iškirpti ir priemonės tešlos, sluoksniuotos ir sausainių tešlą.Pyragas pelėsių yra puikus kepimui, sluoksniavimasis, ir liejimo sūrio pyragas ar vaisių, tortų.

Ventiliacijos Anga Dizainas: mousse cake žiedai pelėsis turi daug ventiliacijos skyles dizainas, ir jie yra tolygiai ir vėdinamoje be nesandarus.

Atsparus korozijai, lygaus paviršiaus ir lengva valyti.

Tai yra geras pasirinkimas vertus, pyragaičiai namuose.

Puikiai suderinta pusių, nr. kompensuoti, kai suvirinti, puikiai apdaila

Galima įdėti į šaldiklį, giliai-šaldikliai, šaldymo sprogimo

Priežiūra: Orkaitėje saugus, plauti indaplovėje

spalva:sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 * Širdies formos pelėsių

1 * stačiakampio formos

1 * kvadratinė forma

1 * ovalo formos

2 * apvalios formos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: Kepimo Formą

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias