Comerical Scoop Maisto Bulvytės Kastuvas Multi-Funkcinis Virtuvė Tirštėti Nerūdijančio Plieno Bulvytės Kastuvas Žetonų Bagger Scoop

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.88 €9.86

Produkto aprašymas

Multi-Funkcinis Virtuvė Tirštėti Nerūdijančio Plieno Bulvytės Kastuvas Žetonų Bagger Scooper

Savybės: 1. Tas kastuvas burną yra suprojektuoti su burna, kuri yra patogi, atsižvelgiant traškučiai, kukurūzų ir kitų maisto produktų.

2. Vientisas integruotas liejimo, lygaus paviršiaus, lengva valyti, ilgas tarnavimo laikas.

3. Jis yra pagamintas maisto kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus, dėvėti, atsparus smūgiams, aukštai temperatūrai atsparių ir ne lengvai deformuojasi.

4. Rankena yra neleidžiančioms slysti dizainas, nėra lengva slydimo, lengva laikyti, plastiko, gali būti pašalintas, patogu laikyti.

5. Prabangus apdailos ir turiningas dizainas, tinka kino teatruose, karnavalai, vestuvėms ir furšetai.

Specifikacija: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Bulvytės Kastuvas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Svoris: Apytiksl. 301g / 10.6 oz

Pakuotės Dydis: Apie. 23x21x6cm / 9.1x8.3x2.4in

Paketų Sąrašo: 1 x Bulvytės Kastuvas

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2.Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Kaina

Vežimas

Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš tikiuosi, jūs galite imtis daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Paslauga

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos, 5 Žvaigždučių, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.

  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ, Nėra
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Prekės Pavadinimas: TOPINCN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias