Nešiojamų Insulat Pietūs Maišą, Lauko Kempingas, Žygiai, Medžioklės Kuprinė Atspari Vandeniui Vašku Drobės Bento Maišelis Maisto Produktų Laikymo Krepšiai Vyrams

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.02 €15.76

Produkto aprašymas

✅ Nekilnojamojo Oda+Drobė: 16 uncijos sunkiųjų vašku drobės pietūs maišą, tai dėmėms atsparus, patvarus ir lengva valyti. ✅ Greitai Kartus ir Paprastas Dizainas : Unisex, Vintage stiliaus, aukštos kokybės siūlės ir siūlės darbo, Daug interjero kambaryje didesnės maisto produktų ir gėrimų butelių. (Paprastas dizainas (be užtrauktuko) ✅ Universalus krepšys: Unikalus lunchbox priimti į darbą ar mokyklą.Taip pat labai patogu, bet lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas ar buriavimas. ✅ Lengva įpakavimas: Extra Large, bet Raukšlės Žemyn Mažas (pvz., popierinis maišelis), kai Tuščias.Dydis: 12.5x9.6x5 cm, svoris: 270g ✅ Mums Rūpi Tvarumą: Mes norėtume jums padėti panaikinti vienkartiniai gaminiai iš savo kasdienio gyvenimo.O.P.Pietūs Krepšiai yra pagaminti iš sunkiųjų 16 uncija vašku drobės (kartais vadinamas "antis " drobė", nes jis yra atsparus vandeniui.) Šios medžiagos taip pat yra dėmių, atsparūs ir lengvai valomi.Funkcinis dizainas yra paprastas, tačiau akį traukiantis.Būti paruoštas komplimentų ir klausimų apie savo naują maišelį.Jis puikiai veikia kaip pietūs maišą priimti į darbą ar mokyklą.Taip pat labai patogu, bet lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas ar buriavimas.Tai puikus krepšys moterims ir vyrams, suaugusiems ar vaikams.Biologiškai - be jokių sintetinių ar plastikinės medžiagos.Veganai-Draugiškas - be jokių gyvūnų pagrįstas medžiagų, tokių kaip odos arba bičių vaškas.Tikimės, kad ji tarnauja jums gerai, kaip yra naudingas ir daugkartinio naudojimo punktas jūsų kasdienį gyvenimą daugelį metų ateiti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Vašku Oda, Drobė
  • Modelio Numeris: OP0075LE
  • Su Peiliai: No
  • Su Cooler Bag: No

Atsiliepimai

Foxcells | 2021-03-11

I like it very much! Heavy waxed canvas. Good and sturdy quality! Will last ages. No smell! Well done!

5 / 5

Jimmybixit | 2021-06-24

My husband loved it. He said it was a very good product. Any extra data I'll leave after I use it for a while and the very concerned presentation with your velvet bag.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias