2 vnt Širdies Formos Lokio Kojos Leteną Keychain Silikono Formos su Širdies Formos Skylę Keychain Silikono Formų Minkštas Kepimo Skardas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.37 €3.98

Produkto aprašymas

2 vnt Širdies Formos Lokio Kojos Leteną Keychain Silikono Formos su Širdies Formos Skylę Keychain Silikono Formų Minkštas Kepimo Skardas

SAVYBĖS:

PLATUS naudojimas: Daugiausia rekomenduojame pateikti asmeninę keychain.Taip pat idealus pakabukas ornamentu savo rankinės, kuprinės, mobilieji telefonai, automobilių ar kitų nuostabių daiktų.Be to, jis gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija.

PATVARUS IR DAUGKARTINIO naudojimo: The Keychain formos yra pagaminti iš premium silikoninis, minkštas, lankstus ir storas, plyšimui atsparus, patvarus ir daugkartinio naudojimo.Priekyje yra gana blizgus, veiksmingai mažinti trūkumas.

LENGVA DE - REŽIMAS: Jums tiesiog reikia pasukti silikono dervos formų ir išleisti savo kūrinį iš savo pelėsis po derva yra visiškai išgydoma.Jūsų gabalas ateina iš pelėsių, lengvai, ne klijuoti, ne draskė, o pelėsių išlaiko savo formą.

LENGVA NAUDOTI: silikono keychain pelėsiai, sklandžiai ir gera, tiesiog pridėkite dervos ir dekoracijas į formą, tada stumti iš kitos pusės, formos ir dervos išeina sklandžiai, kai ji išgydoma.

IDEALI DOVANA: Tai sakai liejimo formų gali būti naudojamas keychains ir "PASIDARYK pats" Papuošalai, pakabukas.Puikus dovanos vaikinas ir mergina, arba vyras ir žmona, Valentino diena, vestuvės, Gimtadienis ar Kalėdos.

Techniniai duomenys:

Spalva: rožinė

Medžiaga: silikonas

  • Modelis: Širdies Formos Lokio Kojos Leteną Silcone Pelėsis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Vienkartiniai, Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: DZ
  • Tipas: Silikono Formos
  • Naudojimas: Sugarcraft Polimero Molis Pyragas Apdaila

Atsiliepimai

Prettyprincess Ck | 2021-03-30

Top

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias