U-JOVAN 1pc Stačiakampio Super Stiprus Neodimio Magnetas Žvejybos Gelbėjimo Magnetas su Eyebolt

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.95 €17.90

Produkto aprašymas

Specifikacija:

Dydis: 75mm*55mm*15mm(L*W*H)

Darbinė temperatūra: 80 Celsijaus

Teorija vertikali jėga: 65KG

Medžiaga: stiprus magnetas + A3 plienas + 304 žiedas

Aprašymas:

Neodimis (cheminis simbolis-Oji) yra elementas, 60 periodinės lentelės.

Tai yra retųjų žemių metalų ir sudaro vieną iš Lantanidai serija.

Kai pridedamas prie Geležies (Fe) ir Boro (B) (cheminė formulė Nd14Fe21B) esantys magnetai yra stipriausia magnetai šiuo metu turima.Neodimio magnetai yra kartais vadinamas Neo,Neod arba PLUNKSNŲ magnetai.

Neodimio magnetai yra paprastai padengtas Nikelio-Vario-Nikelio danga, siekiant išvengti geležies nuo rūdžių.

Neodimio blokas, magnetas buvo NdFeB, turi stiprų magnetinį spektakliai ir išvaizda nėra rūdžių, paprastai dedamas į kambario temperatūroje, maksimali darbinė temperatūra yra 80 ° C ,ir ji niekada demagnetization.

Patarimas

1, Stiprūs magnetai turėtų laikytis atokiau nuo geležinė prekė ir kai kurie lengvai magnetized geležies produktų,pvz., monitorių, banko korteles, kompiuteriai, televizoriai, mobilieji telefonai ir kita.

2, Stiprūs magnetai turi būti saugomas sausoje, šildomos aplinka, ir reikia naudoti plastiko,medžio, kartono, putų atskirti ir suvynioti.

3, Magnetai gali būti domina vandens skaitikliai ,Elektros skaitiklis, dujų skaitiklis, ir kai kurie matavimo įranga egzistuoja kai kurie netikslūs įtakos (pvz.: jei magnetai šalia matuoklio, matuoklis bus sulėtinti)

Pakuotė:

1 x Gelbėjimo Magnetas

1. NdFeB magnetai, parduodami pagal dydį matavimo vienetas mm, atkreipkite dėmesį į dydį. 2. Susiję elektroniniai produktai, pvz., banko kortelių, mobiliųjų telefonų, stimuliatoriai ir kt., jie yra lengva atlikti NdFeB magnetas, prašome išlaikyti tam tikrą atstumą, ir taip išvengti nereikalingų nuostolių. 3. NdFeB magnetai yra trapi, charakteristikos yra kieti ir trapūs, ypač dideli-dydis produktai, juostos ir plonomis riekelėmis, atskiras magnetas, prašome atidžiai shift išdėstyti, negali sulaužyti sunku nuimti, taip, kad nebūtų sugadinti produkto ar sužeisti , Atskirti išlaikyti tam tikrą atstumą, kad nebūtų paliesti susidūrimo, sugadinti produktą, ar net pavojinga. 4. NdFeB magnetas paviršiaus danga, apsauga, su tam tikra anti-rūdžių, atsparumas korozijai, bet

jei ne panaudoti laiku, įsitikinkite, kad laikyti atokiau nuo aukštos temperatūros ir korozinėje aplinkoje.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Composite: Retųjų Žemių Magnetas
  • Formos: blokuoti
  • Prekės Pavadinimas: U-JOVAN
  • Tipas: Nuolatinis
  • Prašymas: Pramonės Magnetas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias