12 Gauge Karabinai Apvalkalo Kulka Akinius Nustatyti 6 su Akrilo Puodelio Laikiklis Paslaugų Dėklas kokteilių taurės tokios Brendis, Viskis, Degtinė Tekila Romas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€28.51 €15.68

Produkto aprašymas

12 Gauge Karabinai Apvalkalo Kulka Akinius Nustatyti 6 su Akrilo Puodelio Laikiklis Dėklas kokteilių taurės tokios, Virtuvė, Sandėliavimo, taurelė skysčiai, Dėklas, Viskis Brendžio, Degtinės, Romo ir Tekila nuotrauką Set

Šio unikalaus virtuvės rinkinys / bartending daiktai padarys laimingus, puiki dovana vyrams, nesvarbu, ar tai Tėvo Diena, Kalėdos, ar Gimtadienis, tai tikrai nustebinti juos.

Novatoriškų ir unikalių dovanų idėjų tiems, kurie su meile lauke.Papuošti jūsų namų, salono, vyras urvas ar visur kitur su įnoringas reikmenys, kuris bus rodomas, savo meilę labai lauke.Parodyti savo nepriklausomą dvasią su vaizduotės gyvenimo akcentai.Cool Stuff Dekoracijos, Barai, Viešbučiai, Restoranai, Naktiniai Klubai, viešojo Maitinimo, Namų Baras, Virtuvė, Housewarming Gyvulių Stuffers.

Idealus Baras Priedai Šalys, GRILIS, Gimtadienius, mokyklos Baigimo, Vestuvių, Jubiliejų, išėjimo į Pensiją, Sveikiname, Baby Shower, Darbo Skatinimo, Bakalauro ir Bachelorette Šalys, Festivaliai, Slaptas Santa, Balta, Dramblio, Kalėdų, Naujųjų Metų, Valentino Diena, Tėvo Diena, Motinos Diena, Šv patriko Diena, Helovinas, Mardi.

Puikus Pasirinkimas Vyrams, Kareivis, Policijos Pareigūnas, Saugumo Agentai, Šaunamojo ginklo Entuziastai, Šerifo Pavaduotojai, Medžiotojų, Kūno Apsaugų, Coast Guard, FTB, CŽV ir tiems, kurie tarnauja Armijos, Laivyno, Nacionalinės Karinės Pajėgos, Oro Pajėgos, jūrų Pėstininkai.

Taip pat Geriausias Pasirinkimas mėgėjams Viskis, Tekila, Degtinė, Džinas, Desertai.

Savybės

1. Dėklas pagamintas iš tvirtos akrilo ir ateina su 4 varžtų, apytiksliai matmenys: Dėklą - 6.45 L X 3.9 M × 2.1 H,

h senus 6 pack kulka akinius, kurių skersmuo mažesnis 38mm

2. 6 kulka akinius pagamintas iš aukštos kokybės patvarus polietileno, kiekvienas turi 1.4 uncijų / 40 ml

3. Maistas saugus TPU atlikti maišelis yra alternatyva, lengvas, tačiau patvarus atlikti maišelis padaryti jį lengvai atlikti.

4. Ateina kompaktiškas gofruotas lange, kuris yra puikus dovanų

Karabinai Apvalkalo Kulka Akinius pakartoti patvarus maisto saugaus plastiko tikslią specifikacijas 12-gauge karabinai, shell, tai jums tarnauti iki šauliai, kurie pack rimtų ugnies.

Ateina su maisto saugus TPU dėklą nešiojimui(alternatyvūs), galite atnešti šį unikalų rinkinį, kad ne dėl medžioklės, stovyklaviečių ir kt.

Pilnas komplektas 6 taurelė, paslaugų plokštelę ir Maistas saugus TPU dėklą nešiojimui(alternatyvūs), padaryti jį patogu nešiotis šį unikalų rinkinį, kad visur, jūs galite mėgautis juokinga geriamojo net esate ne.

Storas ir kietas taurės bazėje nėra lengva sulaužyti, tai toks kietas, kai geriamas gėrimas

Kulka akinius vežėjas yra surinkti iš 2 premium didelio tankio akrilo plokštės.Tai tvirtas, stilingas, madingas, gražiai atrodančius ir vienas, lengva nešiotis.Jums reikia surinkti juos, kai gausite šį tirpalą dėklas.Jūs galite mėgautis įdomus "PASIDARYK pats".

C ompact, stiprus gofruotas sandariklio, kad yra puikus dovanų

  • Medžiaga: Akrilo ir polietileno
  • prekės nr.: 861048
  • Produkto namde: kulka akinius rinkinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Talpa: Kaip 300ml
  • Spalva: Juoda / geltona

Atsiliepimai

Gillardoz7 | 2021-05-31

Top quality and finish also at the rendezvous

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias