SKA-01C Protingas automobilis dual-taip, 24V20A pavara modulis, didelės galios H tiltas stiprus stabdžių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€32.80 €30.17

Produkto aprašymas

modname=ckeditor naujo produkto atnaujinti sukrėtimų rinkoje, padidina radiatorių fin pagerinti patikimumą ir padidins dabartinę aptikimo grandinė realizuoti PID uždaros konstrukcijos.Tai didelės galios vairuotojo tinka vairuotojo Tuščiaviduriai taurės motorinių Įprastinės nuolatinės srovės variklis Puslaidininkių šaldymo modulis Elektromagnetinis vožtuvas Elektromagnetinė ritė.

Suderinama su infineon tirpalo ir pranašesnis už infineon sprendimas.

Specialių ratai tuščiavidurių taurės variklis, jis yra idealus, kad atitiktų tuščiaviduriai taurės variklis.Ertmė taurės motorinių reikia apskritai 60kHz PWM dažnį, ir šis vairuotojas buvo skirtos 200kHz ultra-high perjungimo greitis.Skirtingai negu paprasti infineon sprendimų ir kitų integriniai grandynai, mūsų diskai buvo kruopščiai suprojektuoti ir išbandyti įvairių tuščiaviduriai taurės varikliai.Variklinių pagal bandymo įtraukti stotis maxon, von haber ir kt.Visi geri.Nei variklio, nei ratai bus kaista, ir ratai ir kitose schemose gali pakenkti variklio ar ratai.Tačiau didžiausias veikimo dažnis BTS7960 lustas yra 25kHz, kad žemo dažnio netinka kontroliuoti tuščiaviduriai taurės variklis.

Be to, kodėl mūsų diskai tinka elektroninės gamybos?Bendrosios galios įvesties įtampos diapazonas vairuotojo 0-30 v, ir vairuotojas iš tokių žetonų BTS7960 ir L298 negali būti lyginamas su mūsų produktais.

Veiklos vairuotojas yra ne L298 ir MC33886 pavara chip santykis, vairuotojas kreipia dėmesį į variklio paleidimo greitis, veiksmingai žaisti variklio galia.Gali atlaikyti sunkiųjų srovės perkrovos.

Ši tvarkyklė yra stabdymo funkcija gali greitai stabdžių variklio, stabdžių greitai, stabdžių akivaizdu, suvokimas, šis poveikis yra paprasta ir lengva naudotis.Stabdymo poveikis MC33886 vairuotojo ir atskiras vairuotojas yra geriau nei MC33886.

Vairuotojo sudaro pilnas MOSFET su labai žema vidinė varža.Pilnas negyvų zonų kontrolė patikima ratai režimas, todėl, kad MOSFET perjungimo nuostolius iki minimumo.Gerinti energijos panaudojimas.MOSFET driver lustas su aparatūros stabdžio funkciją ir galią grįžtamojo ryšio funkcija.

Vairuotojas yra aukštesnės galios chip sistema su mažos galios atsarga, ir kita pusė - tilto jungimo schemos laikas - sekos koordinavimas, sudėtingų problemų ir papildomų disko problemas.

MOSFET priima srovės smūgiams tipo su vidaus varža 0.01 ohm, kuris gali greitai atidaryti kanalo MOSFET, pagerinti paspartinti kreivės, variklio, stabdžių variklio greitai.Tai leidžia automobilio pradėti greitai ir nužudyti automobilį greitai.

Šis diskas turi dedveitas-15 gramų, padaryti savo protingas automobilis lengvesnis už savo konkurentus.

Vairuotojas gali valdyti ne 0% - 98% PWM darbo ciklas.

Eksploatacinius parametrus

Vardinė įtampa: 0v-30 v

Nominali srovė: 20A (MAKS.)

Pikinė srovė: 50A (MAKS.)

PWM darbo ciklas: 0%-98% (daugiau nei 98% ratai bus sugadinta)

Gabaritiniai matmenys: 7.14 cm ilgio, 5.64 cm pločio

Vieną paketą įeina ratai: 1 (tai yra išsiųstas shentong express pagal nutylėjimą)

Medžiagos yra: instrukcija pirmiau web turinio, klasikinis PID programa, UNO programą parodė vaizdo įrašą, (siųsti el. paštu)

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Atsiliepimai

1964tolik | 2021-05-03

Extremely fast delivery!! Good seller.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias