Produkto aprašymas

12V-24V 7 colių TFT LCD Spalvotas HD Stebėti Automobilio VAIZDO Atvirkštinio Galinio vaizdo Atsargine Kamera, Tai yra universali LCD monitorius VCD/DVD/GPS/automobilio galinio vaizdo kamera.Su Subtilus dizainas, stabilių rezultatų, aiškų vaizdą ir puikų spalvų poveikį. 9V-36V aukštos kokybės 7 colių Automobilių skystųjų KRISTALŲ Ekranas padeda išvengti avarijų, važiuojant atbuline išvengti vaikų, eismas, pėstieji, žaislai ir naminiai gyvūnėliai, o viršutinis iš kiemo arba stovėjimo vietą.

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

7 COLIŲ TFT/LED LCD EKRANAS:

7 colių Didelis Ekranas: 7 colių didelis ekranas jums parodyti vaizdą iš kameros, kuri suteikia geresnę vaizdo efektai, nei 4.3 colių/3.5 colių ekranas.

Aukštos Raiškos vaizdo: Parama 800*480 Pikselių, Skaitmeninis modulis yra didesnė skiriamoji geba ir aiškesnį vaizdą, nei analoginis modulis.Spalva skaitmeninis modulis gali būti realesnis nei analoginis modulis.

Platus Compatiblity: Darbo, puikiai dera su Automobilio DVD, VCD, GPS,kameros, STB, palydovinius imtuvus, ir kita vaizdo įranga.

Automobilių stovėjimo aikštelė galinio vaizdo prioritetas: ekranas pradės veikti automatiškai ir sinchroniškai ekranas nuo vaizdo galinio vaizdo kamerą, kai esate paramą savo automobilį, ir ji bus uždaryti pati po pagrindo.Ekrane bus supjaustyti galinio vaizdo kamera automatiškai, o jūs pagrindo automobilį ir pakeisti atgal į pradinį scena po atsarginę kopiją.

Reguliuojamas Automobilių Laikiklis: ekranas galėtų būti reguliuojamas sukant paramos stovėti, žiūrėti kitu kampu.Dėl lengvo montavimo ir stand alone

Ekrano dydis: 7 colių

Kraštinių santykis: 16:9

Skaistis: 250cd/m

Rezoliucija: 800*480*RGB

Garso ir Vaizdo įrašai: 2 būdais video įėjimai

Sistema: PAL&NTSC automatiškai

Įtampa: 9V~36V

OSD meniu: meniu, Ryškumas, spalvos, kontrastas reguliuojamas

Režimas: Jums reikia įjungti av1 ir av2 į juos žiūrėti

Pakuotės Turinys:

1 x 7 colių skaitmeninis TFT LCD ekranas

1 x montavimo plokštė

1 x nuotolinio valdymo (be baterijos)

1 x vartotojo vadovas

1 x AV diržas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: ANENG

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias