300ml eterinis Aliejus Difuzoriaus 5-in-1 Aromatinių Aliejų Drėkintuvas Garintuvas, Laikmatis Ir Automatinis apsauginis Jungiklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€17.01 €10.89

Produkto aprašymas

Savybės:

1. 5-in-1 Aromaterapija Įrenginys: Šis Ultragarsinis eterinis Aliejus Difuzoriaus yra nuostabi multi-funkcija aromaterapija prietaisas, skirtingai nei bet jūs kada nors naudojamas.Yra didelis, lengvai valomas 16.9 fl oz vandens rezervuaras, 7 skirtingų LED šviesos spalvų, daug rūko, fogger režimų, taip pat automatinis saugos jungiklis, kuris apsaugo nuo perkaitimo turėtų pritrūksta vandens.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Kai jis ateina į mūsų priemoka eterinis aliejus, difuzoriai, mes padaryti taškas naudojant nieko, bet tos pačios itin didelės, saugus ir ekologiškas grynas PP medžiagų kūdikių buteliukų yra pagaminti iš, taip pat state-of-the-art gamybos procesus ir griežtos kokybės kontrolės.

3. Puiki dovana: Šis puikus aromaterapijoje eterinis aliejus difuzoriaus tai praktiška ir rūpestinga dovana, vienas, kad kiekvienas gali gauti naudos iš.Derinys stiliaus, dizaino ir funkcionalumo, kaip šis, tai yra didžiulė sėkmė.

Aprašymas:

Be to, savo reikmėms, aromaterapija, šis eterinis aliejus difuzoriaus, taip pat veikia kaip drėkintuvas.Naudoti ją siekiant pagerinti oro kokybę ir atmosferą jūsų namuose, padengti kvapas, naminių gyvūnų ar rūkyti, ir apsaugoti savo šeimą nuo pernelyg sauso oro, mikroorganizmus, alergenus, dulkes, ir daug daugiau

Techniniai duomenys:

Galia: apie 10W

Įvesties ir išvesties įtampa: AC100-240V 50/60hz DC24V 0.65 A

Adapterio laido ilgis: apie 180cm

Vandens talpa: 300ML

Medžiaga: PP

Darbo dažnis: 2.4 MHZ

Pakuotė:

1 vnt * Aliejus Difuzoriaus

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Talpa: Kita
  • Triukšmo: 36db
  • Įtampa (V): Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Prekės Pavadinimas: Sokany
  • Galia (W): Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias