Push-tipo Sieniniai Grūdų Talpykloje Virtuvės Vandeniui Uždaromos Bakas Grūdai Balionėlis Bakas SAL99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.83 €3.50

Produkto aprašymas

Push-tipo Sieniniai Grūdų Talpykloje Virtuvės Vandeniui Uždaromos Bakas Grūdai Balionėlis Bakas SAL99 Aprašymas:

Savybės:

1. Aukštos Kokybės: Mūsų sauso maisto dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PC medžiagų ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Tai gali padidinti šviežumo ir pratęsti saugojimo metu maisto, kuris yra saugus ir naudingas jūsų šeimai.

2. Skiriamoji Saugojimas: Vienas talpykloje galima laikyti dviejų rūšių maisto atskirai netrukdant vieni kitų, vietos taupymas ir patogus paimti.

3. Vietos Taupymas: Sienos montuojamas saugojimo, taupymo lentelės vietos.Yra sagtis ant nugaros, kurios gali būti kabinami ant sienos su kabliukais.Jis turi stiprią guolių pajėgumų ir yra patvarus.Ji yra paprasta pasta ir įdiegti, su super stiprus tvirtinimo jėga, naudojant jį ant sienos ar durų šaldytuvas bus jums sutaupyti daug vietos!

4. Greitas Veikimas: maisto galima gauti paspaudus mygtuką, kuris yra labai naudinga kontroliuoti porcijos dydis ir užkirsti kelią maisto iš perpildyta, ir nebus pažeisti grūdai, kai pilant.

5. Gražus Ir Praktiškas: Tai funkcionalus, praktiškas, gražus, ir praktiškas produktas, kuris gali įtraukti stilių į savo virtuvę.Klasikinis permatomas korpuso dizainas leidžia jums pamatyti turinį, iš pirmo žvilgsnio, ir jūs visada galite sužinoti, likusių grūdų.

6. Kita Informacija: korpusas yra apvalios, lygios, ir negadina jūsų rankose; unikalus U-formos kontūrą, naujos konstrukcijos; piltuvėlio formos angos efektyviai apsaugo maistą nuo kritimo.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PC

Dydis:

S: 21X16X8CM

L: 33X16X8CM

Komplektą Sudaro:

1 x Grūdų Saugojimo talpa

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias