60mm Šešiabriauniu Kotu Greito jungimo Mova 1/4 Vidinis Hex Savaiminio fiksavimo Prisijungimas Lazdele Grąžto Laikiklį, Gręžimo Griebtuvas, Adapteris elektriniai Įrankiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.10 €0.57

Produkto aprašymas

Aprašymas:

【Aukštos kokybės Medžiagų,】: Pagamintas iš aukštos kokybės anglies plienas, ji gali pasiekti ilgaamžiškumo ir paramą kasdien naudoti norėdami greitai perjungti užduotis ir dirbti sklandžiai.

【Neslidus Apvali Rankena】: Patogus dideli rutulio formos rankena, neslystantis dizainas, patogiau viena ranka operacijos, paspauskite žemyn gali išleisti tiek metimu, suprasdamas, greitas pakeitimas per vieną sekundę.

【Universalus 1/4 Šešiakampis Rankena】: Jis tinka tvirtinimo elektros gręžimo griebtuvai be quick funkcija.Tvirtinimo skersmens griebtuvas turi būti daugiau nei 6,3 mm.Po ryšys yra stabilus, tai yra patogu greitai pakeisti elektrinių įrankių priedai su šešiakampe rankena.

【Ryšį, Varžtų Ištraukimo】: Vieno-vadovauja sraigtiniai siurbliai gali būti greitai prijungtas.Dukart galvos sraigtiniai siurbliai yra taikomi tik tada, 0-3 specifikacijas.Nėra. 4 extractor, kad viršija skersmuo priešingą pusę 6.3 mm negali būti įdiegta.

【ceversatile naudoti】:Naudoti denio statybos, medienos kadravimo, diegiant faneros pagrindo, statybos dėžes ir daugiau

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Anglies Plienas

Blauzdos: 1/4" Hex Karka

Ilgis: 60mm

Kiekis: 1PC

Tai greitai keisti jungtis yra ne magnetinės, turi įmontuotą stabili užrakinti ir didelio efektyvumo pavasarį, ir yra puikus koncentriškumas.

Pakuotė:

1* 60mm Šešiabriauniu Kotu Greito jungimo Movos

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Parama: Dropshipping & Didmeninės

Atsiliepimai

Temineafpa | 2021-05-04

Perfect, good article, I recommend

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias