0.45*3m Lipni, Baldai, Tapetai, Šešiakampis Modelio Šampano Geometrinis Juostelės Roll Vinilo Plėvelė Už Sienos Lentynos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.14 €0.85

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Lipnios: Nuimamas Lipni Vinilo, Medžio, Popieriaus.Nuplėšti klijų linijinės ir prilimpa prie bet kokio sauso, lygaus paviršiaus.PVC medžiaga, atspari vandeniui, naftos atspari, atsparus dulkėms, drėgmei atspari, lengva išimti ir valyti.Lipnios(nereikia papildomos klijai).

2. Lengvas montavimas: Nulupkite ir Klijuoti Apmušalus, Lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Yra tinklelio linijų ant nugaros, lengvai pjovimo, galite tiesiog apkarpyti mūsų kontaktai popieriaus su namų žirkliniai už bet kokių dydžių ir formų patogiau, sutaupyti jūsų laiką ir biudžetą.

3. Daugkartinio naudojimo: Fono paveikslėlis yra idealus "PASIDARYK pats" bet kokio dydžio spintos, sklandžiai countertops, nešiojami kompiuteriai, odininkas stalčiai, rankdarbiai, nightstands, spintos, lentynos, duris ir net sienas.

4. Kokybiškas: Medžio, Sienos popieriaus naudojimo premium pakuotės su Core Mėgintuvėlį Įdėkite, išvengti raukšlių, raukšlių, arba bet kokių kitų žalos atvykus.Vinilo Įvyniojimas.

5. Perkeliamumas: Šis produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai labai patogu nešiotis.

Aprašymas:

Pagamintas iš tvirtos medžiagos, ši ekrano užsklanda yra geros apdailos, sklandžiai countertops, nešiojami kompiuteriai, odininkas stalčiai, rankdarbiai, nightstands, spintos, lentynos, duris ir net sienas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Dydis: 0.45*3m

Spalva: aukso, sidabro(pasirinktinai)

Kiekis: 1

Pakuotė:

1 vnt * Fono paveikslėlis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Medžiaga: PVC
  • Paviršiaus apdorojimas: Nepermatomas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Dekoratyvinis, Šilumos Izoliacija
  • Tipas: Baldai Filmai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias