Vaisių Skristi Gaudyklė Žudikas Plastiko Geltona Drosophila Spąstus 2Cm Orchard * Namų * Popieriaus Vabzdžių Kenkėjų Klijai 6 Ūkių Kontrolės 6 M3E4

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.23 €0.12

Produkto aprašymas

aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės

Praktinių garų gaudyklė galvos, naudojami kartu su mineralinio vandens buteliai dažniausiai naudojamas rinkoje, yra paprasta naudoti, turi akivaizdų poveikį, ir yra labiau ekonomiškai efektyvi.Tai yra geras pasirinkimas namai, ūkiuose ar soduose.

Masalas vaisių muses: daugiausia naudojamos vaisių skrenda į sodus, vaisių muses ir bites, importuotų iš vaisių, vaismedžių ir melionų žievelės ir luobos

Instrukcijos:

1. Jauką: nupjaukite jauką, ir tada mesti jauką ant balto spąstus.Jūs galite palikti 2-3 buteliai atskirai, tada atjunkite juos, pakabinti juos aukštyje 1-1.5 metrų, ir pakabinti juos ne ant šakos, arba vaisiai.Rekomenduojama pakabinti apie 10 ha akro.

2. Drosophila granulės: Supjaustyti pakuotės plonais gabalėliais, tada supilkite granules į vidinį dangtelio, buteliukas.Vienoje pakuotėje gali naudoti 3-5 butelių.Vaidmuo masalai yra akivaizdus.

specifikacija:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės

2. Medžiaga: Plastikas

3. Spalva: geltona

Komplektą sudaro: 1 X spąstus dangtis

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Modelio Numeris: /
  • Kenkėjų Rūšis: Bees
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias