Aukštos kokybės grynos Chininą succirubra - Peru žievės 50 gr-400 gr nemokamas pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.02 €13.67

Produkto aprašymas

Aukštos kokybės grynos Chininą succirubra - Peru žievės 50 gr-400 gr nemokamas pristatymas

Kiti Pavadinimai: Contestosis, Quinaquina, Chininą, Quinquina

Botanika Informacija: Ji yra augalas, kuris gali augti nuo 5 iki 20 m atstumu nuo rootworm šeimos.Lapai elipsės formos arba kiaušinio formos kraštų visumą.Viršuje lapai yra tamsiai žalios spalvos ir glabrous, dugno paviršiaus yra pubescent ir senų lapai ruožtu ruda ar raudona.Žiedų randama kartu pabaigoje šakas bendrai.

Auginimo Vieta: Ji auginama atogrąžų šalyse, pavyzdžiui, Javos, Pietų Indija, Kolumbija, Ceilono, Gvatemala, Kamerūno ir Kongo.

Žinoma, Sudėtis: inin Kinin / Chininas, Chininum ır yra ištraukiamos iš korpuso.Sudėtis cinamono sudėtyje yra medžiagų, tokių kaip chininas, quinidine, quinonine, quinonidine, sinchol, cupreol.Kamieno ir šaknų korpusų (Cortex Chinae) yra naudojami.Skonis yra kartus.

Privalumai:

Ji yra naudojama prieš anoreksija, virškinimo sutrikimai, pilvo pūtimas ir nevirškinimas.

Ji turi stiprinti ir atgaivinti savybes įstaiga tais atvejais, silpnumas ir silpnumas.

Mažina karščiavimą.

Neuralgia, maliarija, gripas, infekcinių ligų, taip pat naudos.

Širdies skausmas, širdies plakimas yra naudojami tokiais atvejais.

Naudojimo būdas: Arbata: Plonas padas yra smulkiai pjaustytų į 1 g arbatos ir 300-500 ml verdančio vandens, dedama ant jo ir jis yra girtas, po to leido įkvėpti 15-20 minučių.Iš viso iki 3 g Cinchine žievės arba milteliai, arbata gali būti padaryta per dieną.Taip tai gali užtrukti 1 g 3 kartus, nes perteklius yra kenksmingas.

ĮSPĖJIMAS: arbata su canna yra ne girtas daug, nes apsinuodijimas gali baigtis, jeigu dozė viršijama (3 GR. / DIENĄ).Todėl, tinktūros arba natūralios medicinos yra dažnai naudojamas.

  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 33433
  • Prekės Pavadinimas: sifa

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias