Mini HIFU Lieknėjimo Pilvo Riebalų Šalinimo Massager 2IN1 Patogu Svorio Mašina Ultragarso RF Radijo Dažnių Kūno Priemonė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€30.26 €14.22

Produkto aprašymas

Mini HIFU Lieknėjimo Pilvo Riebalų Šalinimo Massager 2IN1 Patogu Svorio Mašina Ultragarso RF Radijo Dažnių Kūno Priemonė

Veikimo principas: Naudojant geros audinių prasiskverbti mechaninės bangos, šilumos energija yra tiksliai perduoti odos SMAS sluoksnis, efektyviai skatinti fibroblasts padalinti naujų ląstelių 40 kartų per sekundę.Komplektą Sudaro: 1 * Pagrindinis aparatas * 5 * Lipdukas 1 * švirkštų 1 * Riebalų matavimo įrankis 1 * Maitinimo kabelis 1 * anglų kalba Instrukcija Pastaba: Muitas /PVM į kainą neįskaičiuotos .Visos online parduotuvės yra pats Kai kuriose Atokiose Plotas, už papildomą mokestį gali prireikti, jei jūsų pašto kodas yra atokioje vietovėje, sąrašas DHL.Galite du kartus patikrinti su DHL tiesiogiai.Mes informuosime jus, taip pat, kai mes organizuojame pristatymą ir pakeisti, jei norite naudoti kitą pristatymo būdą, pavyzdžiui, ePacket / Netherland Post / Singapore post išvengti šio mokesčio.Jei jums vieta užsakymą, jums bus laikoma, kad sutinkate su šios priemokos ar pristatymo būdą, keisti.Kanarų Salos: Prašome susisiekite su mumis prieš pateikdami užsakymą.

Privalumas: [Du gelmes]:Lengvai konvertuoja dviejų odos gylyje, vienas 0.8 cm, o kitos-1.3 cm (gautas fokusavimo testą ir plisuotos zondas reguliavimo).Riebalų sluoksniai platinamas šių dviejų gylis yra orientuota į keletą fokusavimo žiedai, sukelia stiprus riebalų vibracijos toliau sulaužyti ir ištirpinti riebalus, o bangų poveikio, galima pagerinti kraujo cirkuliaciją ir odos metabolizmą. [Giliai išvalo odą]:Valo vidaus aliejų, oda, smulkios dulkės, juoda, whiteheads, valanti poras, greitai ir veiksmingai mažina ir mažina sunkus lėtinio nugaros skausmo, kitų rūšių kūno skausmo.Skatina kraujo apytaką, stimuliuoja ląstelių veiklą, ir vėlavimo odos senėjimo. [Vieną kartą naudoti, matomas efektas]:produktas turi akivaizdų poveikį.Jis gali tiesiogiai pasiekti dugną odos sluoksnį nepakenkiant epidermio ląsteles, didinant temperatūrą viduje ląstelių, spartinti skilimo kolageno ląstelių, skatinti kraujo apytaką, stimuliuoja ląstelių aktyvumą ir sulėtinti odos senėjimo.

Pareigos: 1. Subtilus masažas, padidėjo ląstelėje temperatūrą ir paspartinti riebalų skilimo ir riebalų. 2. Gali būti naudojamos siekiant skatinti kraujo apytaką, stimuliuoja ląstelių veiklą, nedelsdama odos senėjimo 3. Greitai ir veiksmingai atleisti ir atleisti sunkus lėtinio nugaros skausmo, kitų rūšių kūno skausmo.

4. Reguliuoti endokrininę sistemą, pagreitinti riebalų suvartojimą, ir įgyvendinti svajonę, lieknėjimą. 5. Pašalinti raukšles.Pašalinti dėmių, spuogų, akių maišelius ir tamsius ratilus; atskieskite randus.Odos regeneraciją. 6. Pagerina odos tekstūrą, raukšlių, padeda kovoti su riebalų srityse ir stangrina. 7. Giliai išvalo odą, valymo aliejus viduje oda, smulkios dulkės, juoda, whiteheads, valo poras.

  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Sertifikavimo: CE
  • Gylis: 0.8-1.3 cm
  • Išėjimo Galia: 24W
  • Modelio Numeris: 001
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Atsparus Vandeniui Standartas: IPX 0
  • Funkcija: Kėlimo, svorio, Kūno Formavimas ir Odos Regeneracija
  • Prekės Pavadinimas: lescolton
  • Įtampa: 110-220 V
  • Tipas: HIFU Kūno Lieknėjimo Pilvo riebalų šalinimas
  • Commodity Quality Certification: ce
  • sutiable už: Viršutinės Rankos, pilvo, Atgal, sėdmenų, Pusės Juosmens, Kojos
  • Dažnis: 4MHz

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias