COZING-USBN Didmeninės prekybos Aukštos Kokybės USB Tipo LLLT Įrenginys, skirtas Psichikos Ligos Gydymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€74.85 €51.65

Produkto aprašymas

Pakuotė

nosies lazerio aplikatorius*1+naudojimo instrukcija*1+dėžutė*1

Žemo lygio lazerio terapija, kaip gydymo ir išvengti Insulto natūraliai?

Insultas, anksčiau žinomas mediciniškai kaip smegenų kraujotakos avarijos (CVA) --- insulto, taip pat žinomas kaip smegenų apoplexy ,jis gali būti klasifikuojami į dvi pagrindines kategorijas: išeminė ir hemoraginės.Dėl išeminio insulto taip pat yra vadinamas smegenų infarktu, įskaitant smegenų trombozė ir galvos smegenų kraujagyslių embolija ir kt.Tikroji priežastis išeminio insulto yra didelio klampumo bloodblood klampumo ir hyperlipemia, kad sumažinti kraujo klampumą ir kraujo lipidų yra pagrindinis punktas, siekiant užkirsti kelią ir gydyti stoke.Patikrintas klinikiniais bandymais, švitinimo kraujo puslaidininkių lazerių gydymo priemonė gali gerokai pagerinti pacientų smegenų kraujotaką ir smegenų aprūpinimą deguonimi.Pacientams, turintiems prodrome insulto, puslaidininkių lazerių gydymo priemonė gali veikti kaip aktyvūs prevencijos metodas;- atlikti teigiamą poveikį prevencija.Pacientams, ištiko insultas, jis gali pagerinti deguonies keliamoji galia kraujo ir sumažinti pakenkti smegenų audinių stoke.-žala smegenų audinio.Po ilgalaikio naudojimo gaminys, sequelas iš stoke galima gerinti palaipsniui, ir smegenų funkcijas galima atkurti žingsnis po žingsnio.Per klinikinį pritaikymą produktas, daug pacientų, atstatyti jų kalbos ir judėjimo sugebėjimus, net paciento gilią komą (augalų vyro) 134 dienų buvo pažadinti.

PBM insulto

Bene labiausiai gerai-ištirti taikant PBM į smegenis, yra jos galima naudoti kaip gydymo dėl ūmaus galvos smegenų insulto [57].Gyvūnų modelius, pavyzdžiui, žiurkių ir triušių, iš pradžių buvo naudojamas kaip laboratorija modeliai, ir šie gyvūnai buvo eksperimentinis insulto sukeltas įvairių metodų ir tada buvo elgiamasi su šviesos (paprastai 810 nm lazeriu) per 24 h insulto pradžios [58].Šių tyrimų intervencijos tLLLT per 24 h turėjo reikšmingą teigiamą poveikį.Už žiurkės modelių, insulto buvo sukelta vidurinės smegenų arterijos okliuzija (MCAO) per įkišus kaitrinės į miego arteriją arba per craniotomy [59], [60].Insulto indukcijos į "triušio mažas trombų embolijos modelis" (RSCEM) buvo suleisti preparato smulkių kraujo krešulių (iš kraujo, paimtas iš antrojo donoro triušis) į kateterį tiekiami į dešinės vidinės miego arterijos [61].Šių tyrimų ir gydymo būdai ir rezultatai pateikti 1 Lentelėje.

KLINIKINIŲ REZULTATAS

Po maždaug 30 min švitinimo gydymas, kraujo raudonųjų kūnelių bus aktyvuota, tapti vienu, aktyvus, sveikas ir normalus.Maždaug po 30 dienų gydymo, galvos skausmas, galvos svaigimas, krūtinės spaudimas, tirpimas, spengimas ausyse ir kiti simptomai išnyks.Maždaug po 3 gydymo mėnesių, tai galite padaryti kraujo nustatyti, ar KT aptikti, aukštas kraujo spaudimas, didelis kraujo klampumas, didelis cholesterolio kiekis bus grįžti į normalų lygį.Otitis Media kurtumas, spengimas ausyse arba menjero sindromas bus didelis patobulinimas.

Funkcijos ir Veikimas:

1. mažina kraujo klampumą; 2. paspartinti kraujo apytaką per nosies audinius. 3. stiprinti vietos kraujo deguonies įsotinimo, 4. spartesnio įsisavinimo ir metabolizmo nosies audinių uždegiminių medžiagų. 5. pašalinti ir sumažinti nosies obstrukcija sukelia nosies patinimas. 6. skatinti sekreciją, lizocimas ir phagocytes per nosies gleivinė, 7. gerinti skiepijimo ir sterilizavimo funkcija nosies gleivinę. 8. gerinti nosies antivirus/mikrobų gebėjimą ir antianaphylaxis galimybes. 9. paspartinti konvergencijos pažeistą nosies gleivinę, 10. remontas sugadintas kraujo kapiliarų ir išvengti reguliariai nosebleed. 11. pagreitinti ir pagerinti supasi iš cilia ant nosies gleivinę. 12. didinti nosies funkcijas ir stiprinti detoksikacijos galimybes nosies gleivinę.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Feature1: Gali būti prijungtas prie kompiuterio
  • Funkcija: USB Sąsaja
  • Produkto Pavadinimas: Kraujo Valomoji Psichikos Ligos Gydymas Nosies Lazeriu
  • Sertifikatas: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Veidas, insultas, psichinės ligos
  • Prekės Pavadinimas: COZING
  • Tipas: Lazerio Nosies Aplikatorių

Atsiliepimai

Nako Sama | 2021-06-19

Reference seems to be good.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias